Dr. Doğu Perinçek Yüz Bin Barajını Aşarak Aday Oldu

DENİZLİ 09.05.2018 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dr. Doğu Perinçek Yüz Bin Barajını Aşarak Aday Oldu

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim KASAPOĞLU Genel Başkan Dr. Doğu PERİNÇEK’in 111000 imza ile cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazanması üzerine bir açıklama yaparak Denizlililere teşekkür etti.   KASAPOĞLU ayrıca Genel Başkan Doğu PERİNÇEK’in kendileri aracılığıyla Denizli halkına olan teşekkür ve saygılarını iletti. Her türlü baskı ve engelleri aşarak imza veren yurttaşlarımızı kutladı.   KASAPOĞLU yaptığı açıklamada, partisinin programıyla, siyasetiyle, birikimli kadrolarıyla, önderliğiyle iktidara hazır olduğunu belirtti.   KASAPOĞLU iktidara geldiklerinde uygulayacakları beş maddelik temel politikalarını da şöyle sıraladı.   Teröre son vererek vatan bütünlüğünü sağlamak Üretim ekonomisine geçmek Laikliği yerleştirmek ve Atatürk’ün aydınlanma programını hayata geçirmek Komşularla işbirliğini geliştirmek ve barış içinde yaşamak Avrasya’daki onurlu yerini almak KASAPOĞLU bu programının Türkiye’nin kurtuluşu olduğu ve mutlaka uygulanacağını belirtti.

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim KASAPOĞLU Genel Başkan Dr. Doğu PERİNÇEK’in 111000 imza ile cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazanması üzerine bir açıklama yaparak Denizlililere teşekkür etti.

 

KASAPOĞLU ayrıca Genel Başkan Doğu PERİNÇEK’in kendileri aracılığıyla Denizli halkına olan teşekkür ve saygılarını iletti. Her türlü baskı ve engelleri aşarak imza veren yurttaşlarımızı kutladı.

 

KASAPOĞLU yaptığı açıklamada, partisinin programıyla, siyasetiyle, birikimli kadrolarıyla, önderliğiyle iktidara hazır olduğunu belirtti.

 

KASAPOĞLU iktidara geldiklerinde uygulayacakları beş maddelik temel politikalarını da şöyle sıraladı.

 

Teröre son vererek vatan bütünlüğünü sağlamak

Üretim ekonomisine geçmek

Laikliği yerleştirmek ve Atatürk’ün aydınlanma programını hayata geçirmek

Komşularla işbirliğini geliştirmek ve barış içinde yaşamak

Avrasya’daki onurlu yerini almak

KASAPOĞLU bu programının Türkiye’nin kurtuluşu olduğu ve mutlaka uygulanacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.