Dr. Sema Ramazanoğlu'ndan miting gibi toplantı

GÜNDEM 23.03.2017 - 16:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dr. Sema Ramazanoğlu'ndan miting gibi toplantı

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli’deki referandum çalışmalarını Sarayköy’deki Menderes Tekstil’de sürdürdü. Miting gibi toplantı yapan Dr. Ramazanoğlu, “Güçlü bir Türkiye için darbe anayasasından kurtulmalıyız” dedi.

Anayasa paketinin oylamaya sunulacağı 16 Nisan’daki referandum öncesi Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli’deki çalışmalarını sürdürüyor.       Sarayköy’de kurulu bulunan ve Denizli’nin en büyük entegre tekstil işletmelerinden olan Menderes Tekstil’i ziyaret eden Dr.Ramazanoğlu, miting gibi toplantı yaptı. İşçilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Dr. Ramazanoğlu, kalabalığın artması nedeniyle yüksek bir yere çıktı ve neden evet dediklerini anlattı.   İLK GÖREV SANDIĞA GİTMEK İlk görevin oy kullanmak için sandığa gitmek olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Dr. Ramazanoğlu, Anayasa değişikliğinin kabul edilmesi durumunda Güçlü bir Türkiye doğacağını söyledi. Dr. Ramazanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:       MİLLİ GELİRİMİZ ARTSIN DİYE EVET “Güçlü bir hükümeti niçin istiyoruz. Çünkü güçlü bir hükümet güven demek, istikrar demek... Güven ve istikrarın olduğu bir Türkiye; gelişen bir Türkiye demek, milli geliri artan bir Türkiye demek. Milli gelirimiz 10 bin dolar civarında ama yetmez. 40-50 bin dolar olan ülkeler var. Onlar gibi olmamamız için bir neden yok.   MİLLİ İRADEYLE YAPILMIŞ ANAYASA Bunun için bize dar gelen darbe anayasasını üzerimizden çıkarıp milletin kendi iradesiyle yaptığı yeni gömleği giymemiz, yeni anayasaya kavuşmamız gerekiyor. Güçlü ekonomi için, güçlü millet olmak için, dünyadaki mazlumların ezilmişlerin hamisi olmak için evet diyoruz.”   İŞÇİLERDEN SICAK KARŞILAMA Dr. Ramazanoğlu, Menderes Tekstil’in yanı sıra Zorlu Tekstil, Egem Tekstil ve Gelin Tekstil fabrikalarını ziyaret etti. İşçiler tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Dr. Ramazanoğlu, burada da yeni Anayasa’yı anlattı ve evet oyu istedi. 
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli’deki referandum çalışmalarını Sarayköy’deki Menderes Tekstil’de sürdürdü. Miting gibi toplantı yapan Dr. Ramazanoğlu, “Güçlü bir Türkiye için darbe anayasasından kurtulmalıyız” dedi.

Anayasa paketinin oylamaya sunulacağı 16 Nisan’daki referandum öncesi Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli’deki çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

Sarayköy’de kurulu bulunan ve Denizli’nin en büyük entegre tekstil işletmelerinden olan Menderes Tekstil’i ziyaret eden Dr.Ramazanoğlu, miting gibi toplantı yaptı. İşçilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Dr. Ramazanoğlu, kalabalığın artması nedeniyle yüksek bir yere çıktı ve neden evet dediklerini anlattı.

 

İLK GÖREV SANDIĞA GİTMEK

İlk görevin oy kullanmak için sandığa gitmek olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Dr. Ramazanoğlu, Anayasa değişikliğinin kabul edilmesi durumunda Güçlü bir Türkiye doğacağını söyledi. Dr. Ramazanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

 

MİLLİ GELİRİMİZ ARTSIN DİYE EVET

“Güçlü bir hükümeti niçin istiyoruz. Çünkü güçlü bir hükümet güven demek, istikrar demek... Güven ve istikrarın olduğu bir Türkiye; gelişen bir Türkiye demek, milli geliri artan bir Türkiye demek. Milli gelirimiz 10 bin dolar civarında ama yetmez. 40-50 bin dolar olan ülkeler var. Onlar gibi olmamamız için bir neden yok.

 

MİLLİ İRADEYLE YAPILMIŞ ANAYASA

Bunun için bize dar gelen darbe anayasasını üzerimizden çıkarıp milletin kendi iradesiyle yaptığı yeni gömleği giymemiz, yeni anayasaya kavuşmamız gerekiyor. Güçlü ekonomi için, güçlü millet olmak için, dünyadaki mazlumların ezilmişlerin hamisi olmak için evet diyoruz.”

 

İŞÇİLERDEN SICAK KARŞILAMA

Dr. Ramazanoğlu, Menderes Tekstil’in yanı sıra Zorlu Tekstil, Egem Tekstil ve Gelin Tekstil fabrikalarını ziyaret etti. İşçiler tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Dr. Ramazanoğlu, burada da yeni Anayasa’yı anlattı ve evet oyu istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.