DSİ Bölge Müdürü Balta Denizli Barajlarında İnceleme Yaptı

DENİZLİ 28.12.2019 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DSİ Bölge Müdürü Balta Denizli Barajlarında İnceleme Yaptı

Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Bölge Müdür Yardımcı İnan Gündüz ile İlgili Şube Müdürleri Denizli'de bulunan barajlarda incelemelerde bulundu.   Belli aralıklarla Denizli'de bulunan çalışmaları incelemek için gelen DSİ 21. Bölge Müdürü Balta ve yardımcıları inşaat çalışmalarını yerinde takip ediyor. Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Bölge Müdür Yardımcı İnan Gündüz ile İlgili Şube Müdürleri Denizli'nin Bozkurt İlçesi İnceler Mahallesinde bulunan Emirçayı İnceler Göleti Regülatöründe incelemelerde bulundu. DSİ Bölge Müdürü Balta ve ekibi, DSİ'nin önemli vizyonu olan Denizli Bozkurt ilçesi İnceler Mahallesinde bulunan Emirçayı Yeraltı Barajı yapılabilirliğini belirlemek amacıyla AR-GE çalışmaları kapsamında 2 adet sondaj makinesi ile devam eden temel sondaj çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra diğer barajlara geçerek incelemelerde bulunan Balta ve ekibi Buldan'da bulunan Aktaş Baraj ve Sulama alanına geçti. Balta ve ekibi, bin 600 dekar tarım arazisini sulayacak olan Denizli Buldan Aktaş Barajı ve Sulaması İnşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra bin 540 dekar tarım arazisini sulayacak olan Denizli Tavas Kızılca Göleti ve Sulaması inşaatı işinde incelemelerde bulunmuşlardır. Sulama inşaatı devam eden gölet tesisinde çalışmalar hızla devam ediyor.                

Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Bölge Müdür Yardımcı İnan Gündüz ile İlgili Şube Müdürleri Denizli'de bulunan barajlarda incelemelerde bulundu.

 

Belli aralıklarla Denizli'de bulunan çalışmaları incelemek için gelen DSİ 21. Bölge Müdürü Balta ve yardımcıları inşaat çalışmalarını yerinde takip ediyor. Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Bölge Müdür Yardımcı İnan Gündüz ile İlgili Şube Müdürleri Denizli'nin Bozkurt İlçesi İnceler Mahallesinde bulunan Emirçayı İnceler Göleti Regülatöründe incelemelerde bulundu. DSİ Bölge Müdürü Balta ve ekibi, DSİ'nin önemli vizyonu olan Denizli Bozkurt ilçesi İnceler Mahallesinde bulunan Emirçayı Yeraltı Barajı yapılabilirliğini belirlemek amacıyla AR-GE çalışmaları kapsamında 2 adet sondaj makinesi ile devam eden temel sondaj çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra diğer barajlara geçerek incelemelerde bulunan Balta ve ekibi Buldan'da bulunan Aktaş Baraj ve Sulama alanına geçti. Balta ve ekibi, bin 600 dekar tarım arazisini sulayacak olan Denizli Buldan Aktaş Barajı ve Sulaması İnşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra bin 540 dekar tarım arazisini sulayacak olan Denizli Tavas Kızılca Göleti ve Sulaması inşaatı işinde incelemelerde bulunmuşlardır. Sulama inşaatı devam eden gölet tesisinde çalışmalar hızla devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.