DSO, İmalat Sektörü Temsilcilerini KOSGEB ile Bir Araya Getirdi

EKONOMİ 18.04.2019 - 17:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DSO, İmalat Sektörü Temsilcilerini KOSGEB ile Bir Araya Getirdi

Denizli Sanayi Odası’nın düzenlediği KOSGEB – İmalat Sektörü Buluşması, 18 Nisan 2019 Perşembe günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.   Denizli İmalat sektörü temsilcileri ile KOSGEB temsilcilerinin bir araya geldiği buluşmanın açılış konuşmasını Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci yaptı.     KOSGEB’in imalat sektörüne yeni destekler verdiği bu dönemde destekler ile ilgili bilgi vermek için Denizli imalat sektörü temsilcileri ile bir araya gelen KOSGEB Başkan Yardımcısı S. Tuna Şahin, KOSGEB’in Yeni Vizyonu ve Destekleri olan KOBİ Teknoyatırım, KOBİGEL – Kobi Gelişim Destek Programı, İşbirliği Destek Programı, Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı, COSME ile ilgili bir sunum yaptı.   KOSGEB Başkan Yardımcısı S. Tuna Şahin’in sunumunun ardından program,Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ. Okan Konyalıoğlu Moderatörlüğünde gerçekleştirilen soru cevaplar ile devam etti.   

Denizli Sanayi Odası’nın düzenlediği KOSGEB – İmalat Sektörü Buluşması, 18 Nisan 2019 Perşembe günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Denizli İmalat sektörü temsilcileri ile KOSGEB temsilcilerinin bir araya geldiği buluşmanın açılış konuşmasını Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci yaptı.

 

 

KOSGEB’in imalat sektörüne yeni destekler verdiği bu dönemde destekler ile ilgili bilgi vermek için Denizli imalat sektörü temsilcileri ile bir araya gelen KOSGEB Başkan Yardımcısı S. Tuna Şahin, KOSGEB’in Yeni Vizyonu ve Destekleri olan KOBİ Teknoyatırım, KOBİGEL – Kobi Gelişim Destek Programı, İşbirliği Destek Programı, Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı, COSME ile ilgili bir sunum yaptı.

 

KOSGEB Başkan Yardımcısı S. Tuna Şahin’in sunumunun ardından program,Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ. Okan Konyalıoğlu Moderatörlüğünde gerçekleştirilen soru cevaplar ile devam etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.