DSO, Seçimlerin Ertelenmesi Sonrası Ekim Ayında Yine Gaza Bastı

EKONOMİ 27.09.2017 - 12:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DSO, Seçimlerin Ertelenmesi Sonrası Ekim Ayında Yine Gaza Bastı

Denizli Sanayi Odası (DSO) Eylül ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkan Yardımcısı Semra Akça Acar’ın sunuş konuşmasıyla başlayan toplantıda, Türkiye’nin gündemindeki Oda ve Borsa seçimlerinin ertelenmesi ve Ekim ayı etkinlikleri konuşuldu.   Acar’ın ardından toplantıda Meclis üyelerine seslenenDSO Yönetim Kurulu BaşkanıMüjdat Keçeci, “Biz, Denizli Sanayi Odası olarak, 13 Ekim’de yapılacak Oda organları seçimleri için prosedürü başlatmış, üyelerimize seçimlerle ilgili her türlü bilgiyi sunmuş ve seçimlerle ilgili gerekli hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Ancak Bakanlar Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda seçimler 6 ay sonraya Nisan 2018 tarihine ertelendi. Seçimler nedeniyle ertelediğimiz veya iptal ettiğimiz birçok etkinliğimiz vardı; şimdi onlardan yapabildiğimiz kadarını hayata geçirmek arzusundayız.” diyerek Denizli Sanayi Odası’nın kesinleşmiş Ekim programını meclis üyeleri ile paylaştı.   DSO, 28 Eylül’de Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ile ortaklaşa gerçekleştireceği risk yönetimi eğitimin ardından aynı gün başlayan ve Makine Mühendisleri Odası koordinatörlüğünde gerçekleşen Bakım Teknolojileri Semineri’ne destek verecek. Ekim ayının ilk haftasında KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü ile KOBİGEL proje çağrısı bilgilendirme semineri ile aya başlangıç yapacak olan DSO, eğitim yardımı, İklim Değişikliği Semineri, üye eğitimleri gibi faaliyetlerle Ekim ayında da yoğun bir programla üyelerine hizmet verecek. 

Denizli Sanayi Odası (DSO) Eylül ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkan Yardımcısı Semra Akça Acar’ın sunuş konuşmasıyla başlayan toplantıda, Türkiye’nin gündemindeki Oda ve Borsa seçimlerinin ertelenmesi ve Ekim ayı etkinlikleri konuşuldu.

 

Acar’ın ardından toplantıda Meclis üyelerine seslenenDSO Yönetim Kurulu BaşkanıMüjdat Keçeci, “Biz, Denizli Sanayi Odası olarak, 13 Ekim’de yapılacak Oda organları seçimleri için prosedürü başlatmış, üyelerimize seçimlerle ilgili her türlü bilgiyi sunmuş ve seçimlerle ilgili gerekli hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Ancak Bakanlar Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda seçimler 6 ay sonraya Nisan 2018 tarihine ertelendi. Seçimler nedeniyle ertelediğimiz veya iptal ettiğimiz birçok etkinliğimiz vardı; şimdi onlardan yapabildiğimiz kadarını hayata geçirmek arzusundayız.” diyerek Denizli Sanayi Odası’nın kesinleşmiş Ekim programını meclis üyeleri ile paylaştı.

 

DSO, 28 Eylül’de Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ile ortaklaşa gerçekleştireceği risk yönetimi eğitimin ardından aynı gün başlayan ve Makine Mühendisleri Odası koordinatörlüğünde gerçekleşen Bakım Teknolojileri Semineri’ne destek verecek. Ekim ayının ilk haftasında KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü ile KOBİGEL proje çağrısı bilgilendirme semineri ile aya başlangıç yapacak olan DSO, eğitim yardımı, İklim Değişikliği Semineri, üye eğitimleri gibi faaliyetlerle Ekim ayında da yoğun bir programla üyelerine hizmet verecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.