DSO Yönetimi, Vali Atik'i Ziyaret Etti

DENİZLİ 23.06.2020 - 16:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DSO Yönetimi, Vali Atik'i Ziyaret Etti

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ve beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Okan Konyalıoğlu, Selim Kasapoğlu, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ve DSO Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu Denizli Valiliği görevine atanan Ali Fuat Atik’e makamında, “Hoş geldin” ziyaretinde bulundular.   Başkan Keçeci, Atik’e görevinde başarı dileklerinde bulunduktan sonra Denizli sanayisi hakkında bilgi vererek, Denizli Sanayi Odası çalışmalarından bahsetti. Keçeci Başkanlığındaki Denizli Sanayi Odası Yönetimi, Vali Atik’e, ‘Denizli’nin Çözüm Bekleyen Sorunları İçin Öneriler’dosyasını sundular.   DSO tarafından hazırlanan ve Denizli sanayisinin 5 öncelikli problemini ve bu problemler için üretilen çözüm önerilerini ele alan dosyada Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz bağlanması, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, ihracat kenti Denizli’yi limana bağlayacak demiryolu projeleri, Denizli – Aydın otoyolu ve Bölgesel Teşvik Sistemi konuları yer aldı. Yaklaşık 1,5 saat görüşmenin ardından konularla ilgili daha detaylı bilgi talep eden Vali Atik, “Birlikte çalışarak Denizli için güzel işler başaracağımıza inanıyorum.” dedi.

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ve beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Okan Konyalıoğlu, Selim Kasapoğlu, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ve DSO Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu Denizli Valiliği görevine atanan Ali Fuat Atik’e makamında, “Hoş geldin” ziyaretinde bulundular.

 

Başkan Keçeci, Atik’e görevinde başarı dileklerinde bulunduktan sonra Denizli sanayisi hakkında bilgi vererek, Denizli Sanayi Odası çalışmalarından bahsetti. Keçeci Başkanlığındaki Denizli Sanayi Odası Yönetimi, Vali Atik’e, ‘Denizli’nin Çözüm Bekleyen Sorunları İçin Öneriler’dosyasını sundular.

 

DSO tarafından hazırlanan ve Denizli sanayisinin 5 öncelikli problemini ve bu problemler için üretilen çözüm önerilerini ele alan dosyada Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz bağlanması, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, ihracat kenti Denizli’yi limana bağlayacak demiryolu projeleri, Denizli – Aydın otoyolu ve Bölgesel Teşvik Sistemi konuları yer aldı. Yaklaşık 1,5 saat görüşmenin ardından konularla ilgili daha detaylı bilgi talep eden Vali Atik, “Birlikte çalışarak Denizli için güzel işler başaracağımıza inanıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.