DSO, Ziraat Bankası İle “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” Protokolü İmzaladı

EKONOMİ 17.12.2020 - 13:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

DSO, Ziraat Bankası İle “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” Protokolü İmzaladı

Tedarik zinciri finansmanına yönelik Ziraat Bankası’nın yeni ürünü için TOBB’a bağlı odalar ile iş birliğine giden Ziraat Bankası, Denizli Sanayi Odası ile de bir iş birliği protokolü imzaladı.   10.12.2020 tarihinde Ziraat Bankasının Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı ürünü; TOBB ve bağlı tüm Oda, Borsa ve Meslek Komitesi Başkanlarına tanıtılmış ve TOBB ile Ziraat Bankası arasında aynı gün işbirliği protokolü imzalanmıştı. Söz konusu protokol Denizli Sanayi Odası üyeleri için de DSO ile Ziraat Bankası arasında imzalandı.   İmzalanan işbirliği protokolü hakkında bilgi veren Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Ziraat Bankasının Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı ürünü ile; alıcılar ve satıcılar arasında büyük bir tedarik zinciri kurulup, üye işyeri ve kurumsal kart alt yapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulacak. Böylece alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabilecekler. Ancak bu sistemde en avantajlı şeylerden biri, sistemin içerisindeki firmalara uygulanacak düşük faiz oranları.” dedi.   Keçeci, “Sisteme katılan alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yaparak bu sayede iş hacimlerini artırabilecekler. Alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkacak, alıcıların ürün ve hammaddeye daha hızlı ve kolay ulaşmaları sağlanacaktır.  Satıcıların da hem tahsilat riski ortadan kalkacak hem de POS’ta piyasa koşullarına göre daha uygun maliyetle finansman ihtiyaçlarını karşılayacaktır.” diye konuştu.

Tedarik zinciri finansmanına yönelik Ziraat Bankası’nın yeni ürünü için TOBB’a bağlı odalar ile iş birliğine giden Ziraat Bankası, Denizli Sanayi Odası ile de bir iş birliği protokolü imzaladı.

 

10.12.2020 tarihinde Ziraat Bankasının Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı ürünü; TOBB ve bağlı tüm Oda, Borsa ve Meslek Komitesi Başkanlarına tanıtılmış ve TOBB ile Ziraat Bankası arasında aynı gün işbirliği protokolü imzalanmıştı. Söz konusu protokol Denizli Sanayi Odası üyeleri için de DSO ile Ziraat Bankası arasında imzalandı.

 

İmzalanan işbirliği protokolü hakkında bilgi veren Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Ziraat Bankasının Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı ürünü ile; alıcılar ve satıcılar arasında büyük bir tedarik zinciri kurulup, üye işyeri ve kurumsal kart alt yapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulacak. Böylece alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabilecekler. Ancak bu sistemde en avantajlı şeylerden biri, sistemin içerisindeki firmalara uygulanacak düşük faiz oranları.” dedi.

 

Keçeci, “Sisteme katılan alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yaparak bu sayede iş hacimlerini artırabilecekler. Alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkacak, alıcıların ürün ve hammaddeye daha hızlı ve kolay ulaşmaları sağlanacaktır.  Satıcıların da hem tahsilat riski ortadan kalkacak hem de POS’ta piyasa koşullarına göre daha uygun maliyetle finansman ihtiyaçlarını karşılayacaktır.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.