DTB Başkanı Tefenlili: “Basın Toplumun Gözü, Kulağıdır”

GÜNDEM 24.07.2018 - 11:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTB Başkanı Tefenlili: “Basın Toplumun Gözü, Kulağıdır”

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. DTB Başkanı Tefenlili, basının, toplumun gözü, kulağı ve sesi olduğu belirterek, demokrasinin vazgeçilmezlerinden biri olduğunu vurguladı.   Basının, toplumun aydınlatılmasında çok önemli bir görevi olduğunu hatırlatan Başkan Tefenlili, mesajında şu görüşlere yer verdi:   Mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz halkın doğru haber alma ihtiyaçlarını karşılayan, halkın bilgilendirilmesini sağlayan ve halkın sorunlarını gündeme getirerek onların sesi olan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Meslek ilkelerine bağlı, özgür, tarafsız bir şekilde mesleklerini icra eden basınımız, önemli bir sorumluluğu üzerine almakta ve görevini başarı ile yerine getirmektedir. Toplumun aydınlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan basınımız, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde de önemli bir role sahiptir.   İlimizde ve ülkemizde, sorumluluk bilinci ve mesleki ilkelerinden ödün vermeden zor şartlar altına mesleğini icra eden, yazılı, görsel ve işitsel alanlarda faaliyet gösteren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tekrar kutlar, icra ettikleri önemli görevde üstün başarılar dilerim.  

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. DTB Başkanı Tefenlili, basının, toplumun gözü, kulağı ve sesi olduğu belirterek, demokrasinin vazgeçilmezlerinden biri olduğunu vurguladı.

 

Basının, toplumun aydınlatılmasında çok önemli bir görevi olduğunu hatırlatan Başkan Tefenlili, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

Mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz halkın doğru haber alma ihtiyaçlarını karşılayan, halkın bilgilendirilmesini sağlayan ve halkın sorunlarını gündeme getirerek onların sesi olan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Meslek ilkelerine bağlı, özgür, tarafsız bir şekilde mesleklerini icra eden basınımız, önemli bir sorumluluğu üzerine almakta ve görevini başarı ile yerine getirmektedir. Toplumun aydınlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan basınımız, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde de önemli bir role sahiptir.

 

İlimizde ve ülkemizde, sorumluluk bilinci ve mesleki ilkelerinden ödün vermeden zor şartlar altına mesleğini icra eden, yazılı, görsel ve işitsel alanlarda faaliyet gösteren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tekrar kutlar, icra ettikleri önemli görevde üstün başarılar dilerim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.