DTB'den bakan Zeybekçi’ye destek

EKONOMİ 05.07.2018 - 17:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTB'den bakan Zeybekçi’ye destek

Denizli Ticaret Borsası (DTB), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, açıklayacağı kabinede Denizlili Ekonomi Bakanı Nihpat Zeybekçi'yi tekrar görmek istediklerini dile getirdi.     Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Temmuz Pazartesi günü yeni kabineyi açıklaması beklenirken, DTB Tefenlili’den Ekonomi Bakanı Zeybekci’ye destek mesajı geldi. Başkan Tefenlili mesajında şu ifadelere yer verdi: "9 Temmuz Pazartesi günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasını heyecanla bekliyoruz. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci geçmiş dönemde ülkemiz ekonomisine önemli katkılarda bulunmuş, ülkemizin kalkınması için yoğun mesai harcamıştır. Kendisinin yeni kurulacak kabinede yer alması ülkemiz için büyük fırsat olacaktır. Geçmiş dönemlerdeki tecrübeleri ve sahip olduğu bilgi birikimi ile kendisine verilen görevleri layıkıyla yerine getireceği dair en ufak bir şüphemiz yoktur. 9 Temmuz Pazartesi günü açıklanması beklenen yeni kabinede kendisi de görmeyi dileriz. Kurulacak olan kabineyi şimdiden tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Denizli Ticaret Borsası (DTB), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, açıklayacağı kabinede Denizlili Ekonomi Bakanı Nihpat Zeybekçi'yi tekrar görmek istediklerini dile getirdi.

   

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Temmuz Pazartesi günü yeni kabineyi açıklaması beklenirken, DTB Tefenlili’den Ekonomi Bakanı Zeybekci’ye destek mesajı geldi. Başkan Tefenlili mesajında şu ifadelere yer verdi: "9 Temmuz Pazartesi günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasını heyecanla bekliyoruz. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci geçmiş dönemde ülkemiz ekonomisine önemli katkılarda bulunmuş, ülkemizin kalkınması için yoğun mesai harcamıştır. Kendisinin yeni kurulacak kabinede yer alması ülkemiz için büyük fırsat olacaktır. Geçmiş dönemlerdeki tecrübeleri ve sahip olduğu bilgi birikimi ile kendisine verilen görevleri layıkıyla yerine getireceği dair en ufak bir şüphemiz yoktur. 9 Temmuz Pazartesi günü açıklanması beklenen yeni kabinede kendisi de görmeyi dileriz. Kurulacak olan kabineyi şimdiden tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.