DTB Yeni Zahire Pazarı İçin Üyelerini Topladı

EKONOMİ 30.01.2018 - 16:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DTB Yeni Zahire Pazarı İçin Üyelerini Topladı

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Borsa üyelerine hitaben “Yapılacak olan yeni Zahire Pazarı’nı kullanacak olan sizlersiniz. Bu bakımdan projeyi hayata geçirebilmek için sizlerin görüş ve önerilerinize ihtiyacımız var” dedi.   Denizli Ticaret Borsası, Kumkısık Mevkiisinde yapılması planlanan yeni Zahire Pazarı’nın projesi için üyeleri ile görüşerek onların görüş ve önerilerini dinledi. DTB toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Borsa üyeleri katılım gösterirken, Başkan Tefenlili sunum eşliğinde yeni Zahire Pazarı’nın alanı ve projesi hakkında üyelere bilgiler aktardı.   Toplantıda konuşan Borsa Başkanı İbrahim Tefenlili “Siz tüccarlarımızın uygun koşullarda alım satım, depolama yapabilmeleri için ilimizde yeni Zahire Pazarı’nın kurulması gerekmektedir. Bu bağlamda İzmir asfaltı üzerinde, Kumkısık mevkiinde mülkiyeti Borsamıza ait olan 23 bin 150 metrekarelik arazimizde Zahire Pazarı’nı kurmayı planlıyoruz. Kurulacak olan pazar tarım ürünlerinin alınıp satıldığı, uygun koşullarda depolandığı bir ticaret merkezi olacak. Konumu itibariyle şehrimizin birçok noktasından kolay ulaşılabilecek bir pazar yeri olacak. Arazimizin dolgusu yapıldı, uzun yıllar hizmet verecek pazar yeri kuracağız. Burayı kullanacak olan sizlersiniz, kurulacak olan pazar yerindeki depoların yatay mı yoksa silo şeklinde mi olacağına, depoların büyüklüğüne siz karar vereceksiniz. Beklentileriniz doğrultusunda çalışmalara yoğunluk vereceğiz” dedi.   Üyelerden gelen talepler doğrultusunda çalışmalara hız verecek olan Denizli Ticaret Borsası, projeyi planlayarak hayata geçirecek. Projenin maliyetleri ile ilgili çalışma yapılacağını belirten Başkan Tefenlili “bir sonraki toplantıda maliyetleri de çıkartarak isteyen üyelerimize alan tahsis edeceğiz, çalışmalarımız hız kazanacak” ifadelerine yer verdi.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Borsa üyelerine hitaben “Yapılacak olan yeni Zahire Pazarı’nı kullanacak olan sizlersiniz. Bu bakımdan projeyi hayata geçirebilmek için sizlerin görüş ve önerilerinize ihtiyacımız var” dedi.

 

Denizli Ticaret Borsası, Kumkısık Mevkiisinde yapılması planlanan yeni Zahire Pazarı’nın projesi için üyeleri ile görüşerek onların görüş ve önerilerini dinledi. DTB toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Borsa üyeleri katılım gösterirken, Başkan Tefenlili sunum eşliğinde yeni Zahire Pazarı’nın alanı ve projesi hakkında üyelere bilgiler aktardı.

 

Toplantıda konuşan Borsa Başkanı İbrahim Tefenlili “Siz tüccarlarımızın uygun koşullarda alım satım, depolama yapabilmeleri için ilimizde yeni Zahire Pazarı’nın kurulması gerekmektedir. Bu bağlamda İzmir asfaltı üzerinde, Kumkısık mevkiinde mülkiyeti Borsamıza ait olan 23 bin 150 metrekarelik arazimizde Zahire Pazarı’nı kurmayı planlıyoruz. Kurulacak olan pazar tarım ürünlerinin alınıp satıldığı, uygun koşullarda depolandığı bir ticaret merkezi olacak. Konumu itibariyle şehrimizin birçok noktasından kolay ulaşılabilecek bir pazar yeri olacak. Arazimizin dolgusu yapıldı, uzun yıllar hizmet verecek pazar yeri kuracağız. Burayı kullanacak olan sizlersiniz, kurulacak olan pazar yerindeki depoların yatay mı yoksa silo şeklinde mi olacağına, depoların büyüklüğüne siz karar vereceksiniz. Beklentileriniz doğrultusunda çalışmalara yoğunluk vereceğiz” dedi.

 

Üyelerden gelen talepler doğrultusunda çalışmalara hız verecek olan Denizli Ticaret Borsası, projeyi planlayarak hayata geçirecek. Projenin maliyetleri ile ilgili çalışma yapılacağını belirten Başkan Tefenlili “bir sonraki toplantıda maliyetleri de çıkartarak isteyen üyelerimize alan tahsis edeceğiz, çalışmalarımız hız kazanacak” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.