DTO Başkanı; "Bu topraklardan dünya markası çıkar mı?" konferasında konuştu

GÜNDEM 25.03.2017 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DTO Başkanı; "Bu topraklardan dünya markası çıkar mı?" konferasında konuştu

Denizli Ticaret Odası Başkanı; "Bu topraklardan dünya markası çıkarmı" konferasında konuştu.

Denizli Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) koordinatörlüğünde ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) destekleriyle gerçekleştirilen “6. Türk Havlu ve Bornoz Festivali" etkinlikleri çerçevesinde "Bu Topraklardan Dünya Markası Çıkar Mı?" konulu bir konferans gerçekleştirildi. Konferansın açılışında konuşan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, tekstil sanayisinin varlığını ancak yenilenme ve markalaşma ile sürdürebileceğine dikkat çekti.                                                       Denizli Ticaret Odasında düzenlenen konferansa Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Tüccar Sanayici ve İşadamları Dönem Sözcüsü Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Aydın, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Marka Uzmanı Güven Borça ile çok sayıda davetli katıldı.     Açılışta konuşan DETGİS Başkanı Koltuksuz, Türk Havlu ve Bornoz Festivalini 6. kez düzenlemenin gururunu yaşadıklarını belirterek, havlu ve bornozun marka değerini arttırmak için faaliyetlerine devam edeceklerini bildirdi.     Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, GEKA olarak ülke ekonomisine katkı sağlayan projelere destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, bu organizasyon içinde yer almaktan duydukları memnuniyeti belirtti.     Başkan Erdoğan: Kalitemizi Kendi Markamızla Dünyaya Pazarlamalıyız   Başkan Uğur Erdoğan ise tekstilin, Denizli’nin lokomotif sektörü olma özelliğini devam ettirdiğini hatırlatarak, “Denizli’de 70 bin kişi teksti sektöründe çalışmaktadır. Tekstilin bu topraklardaki binlerce yıllık geçmişi de göz önüne alındığında Denizli, günümüzün en önemli tekstil merkezlerinden biridir. Tekstil sanayi bundan sonra varlığını ancak yenilenme ve markalaşma ile sürdürebilir ve uluslararası alanda rekabet edebilir. Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali de markalaşma yolculuğunun önemli unsurlarından biridir.” dedi.     Denizli tekstil sektörünün kalitesini dünya çapında kanıtladığını söyleyen Başkan Erdoğan, “Havlu ve bornozlarımız dünyanın en seçkin otellerinde kullanılmakta ve mağazalarda satışa sunulmaktadır. Burada önemli olan kaliteli üretim anlayışımızın kendi markalarımızla bütünleştirilmesidir. Yani kalitemizi kendi markamızla dünyaya pazarlamalıyız.” şeklinde konuştu.   Açılış konuşmaları sonrasında Güven Borça moderatörlüğünde TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Aydın ve Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in konuşmacı olarak katıldığı “Bu Topraklardan Dünya Markası Çıkar Mı?” konulu konferans gerçekleştirildi.   Başkan Erdoğan, Sami Aydın, Hüseyin Özdilek ve Güven Borça’ya Denizli’yi simgeleyen gümüş horoz plaketi takdim etti.
Denizli Ticaret Odası Başkanı; "Bu topraklardan dünya markası çıkarmı" konferasında konuştu.

Denizli Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) koordinatörlüğünde ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) destekleriyle gerçekleştirilen “6. Türk Havlu ve Bornoz Festivali" etkinlikleri çerçevesinde "Bu Topraklardan Dünya Markası Çıkar Mı?" konulu bir konferans gerçekleştirildi. Konferansın açılışında konuşan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, tekstil sanayisinin varlığını ancak yenilenme ve markalaşma ile sürdürebileceğine dikkat çekti.

                                                   

 

Denizli Ticaret Odasında düzenlenen konferansa Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Tüccar Sanayici ve İşadamları Dönem Sözcüsü Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Aydın, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Marka Uzmanı Güven Borça ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Açılışta konuşan DETGİS Başkanı Koltuksuz, Türk Havlu ve Bornoz Festivalini 6. kez düzenlemenin gururunu yaşadıklarını belirterek, havlu ve bornozun marka değerini arttırmak için faaliyetlerine devam edeceklerini bildirdi.

 

 

Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, GEKA olarak ülke ekonomisine katkı sağlayan projelere destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, bu organizasyon içinde yer almaktan duydukları memnuniyeti belirtti.

 

 

Başkan Erdoğan: Kalitemizi Kendi Markamızla Dünyaya Pazarlamalıyız

 

Başkan Uğur Erdoğan ise tekstilin, Denizli’nin lokomotif sektörü olma özelliğini devam ettirdiğini hatırlatarak, “Denizli’de 70 bin kişi teksti sektöründe çalışmaktadır. Tekstilin bu topraklardaki binlerce yıllık geçmişi de göz önüne alındığında Denizli, günümüzün en önemli tekstil merkezlerinden biridir. Tekstil sanayi bundan sonra varlığını ancak yenilenme ve markalaşma ile sürdürebilir ve uluslararası alanda rekabet edebilir. Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali de markalaşma yolculuğunun önemli unsurlarından biridir.” dedi.

 

 

Denizli tekstil sektörünün kalitesini dünya çapında kanıtladığını söyleyen Başkan Erdoğan, “Havlu ve bornozlarımız dünyanın en seçkin otellerinde kullanılmakta ve mağazalarda satışa sunulmaktadır. Burada önemli olan kaliteli üretim anlayışımızın kendi markalarımızla bütünleştirilmesidir. Yani kalitemizi kendi markamızla dünyaya pazarlamalıyız.” şeklinde konuştu.

 

Açılış konuşmaları sonrasında Güven Borça moderatörlüğünde TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Aydın ve Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in konuşmacı olarak katıldığı “Bu Topraklardan Dünya Markası Çıkar Mı?” konulu konferans gerçekleştirildi.

 

Başkan Erdoğan, Sami Aydın, Hüseyin Özdilek ve Güven Borça’ya Denizli’yi simgeleyen gümüş horoz plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.