DTO Başkanı Erdoğan, AB destekli projenin açılışında konuştu

GÜNDEM 08.02.2017 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DTO Başkanı Erdoğan, AB destekli projenin açılışında konuştu

Denizli Ticaret Odasının, “Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” projesi görkemli törenle başladı. Projenin açılışında konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, en büyük sermayenin bilgi olduğuna işaret ederek, “Biz de eğitim çalışmalarımızla sektörlerin kalifiye eleman ihtiyacını gidermeyi hedefliyoruz. Ekonominin bel kemiği olan işletmelerimize lokomotif oluyoruz” diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası tarafından hazırlanan “Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” isimli projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Dedeman Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İş Kur İl Müdürü Fatih Işık, SGK İl Müdürü Abdullah Mersin, Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.   “BİLGİ EN BÜYÜK SERMAYE!” Başkan Uğur Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, Denizli Ticaret Odası olarak eğitimlere özellikle de sektörel eğitimlere önem verdiklerini belirterek, “Ekonominin dinamikleri olan işletmelerimize, lokomotif olmak, girişimcilerimizin önünü açmak gibi birçok misyonumuz bulunmaktadır. Bu misyonların yerine getirilmesi noktasında eğitimin de bizim en önemli asli görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Sizler de takdir edersiniz ki; bilgi çağımızın en değerli sermayesidir. Parasal sermaye temin edilebilir. Ancak bir işletme, parasal sermaye ve makinaları verimli bir şekilde yönetebilecek bilgiye sahip değilse, o işletmenin sürekliliğini sağlamak mümkün olmaz. Bu gerçekten hareketle sektörlerimizin eğitimlerine büyük önem veriyoruz.” dedi.     “PROJE İÇİN 168 BİN EURO HİBE ALDIK” “Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” projesinin Denizli Ticaret Odası’nın eğitim konusundaki duyarlılığının sonucu ortaya çıktığına işaret eden Başkan Erdoğan, “Üyelerimizin eğitim konusunda istekli ve talepkar olduklarını görmek bizim için ayrı bir şevk ve gurur vesilesi oldu. Zira bu projeyi odamızın meslek komitelerinden gelen talep doğrultusunda hazırladık. İnşaat sektörümüzün alt kolu olan ısı, ses, su ve nem yalıtımı konusunda, 50 kişiyi eğitmeyi ve mesleki yeterlilik anlamında belgelendirmeyi hedeflediğimiz bu projemize Avrupa Birliği fonlarından 168 bin Euro hibe desteği alınmıştır. Projemizin inşaat sektörümüz için hayırlı olmasını temenni ediyor, projenin hazırlanmasında ve bu aşamaya getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.   Erdoğan, Denizli Ticaret Odası olarak işletmelerin gerek eğitim, gerek kalifiye eleman, gerekse yurt içi ve yurt dışı pazarlarına açılma anlamında ihtiyaç duydukları her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.   Başkan Erdoğan’ın ardından Denizli Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Akay Gündoğan “Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” projesi ile ilgili, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Erdinç Akkaya hayat boyu öğrenme programı hakkında bilgiler verdi. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Uzmanı Abdullah Özdemir, Mesleki Yeterlilik ile ilgili katılımcılara bilgiler aktardı.
Denizli Ticaret Odasının, “Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” projesi görkemli törenle başladı. Projenin açılışında konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, en büyük sermayenin bilgi olduğuna işaret ederek, “Biz de eğitim çalışmalarımızla sektörlerin kalifiye eleman ihtiyacını gidermeyi hedefliyoruz. Ekonominin bel kemiği olan işletmelerimize lokomotif oluyoruz” diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası tarafından hazırlanan “Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” isimli projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Dedeman Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İş Kur İl Müdürü Fatih Işık, SGK İl Müdürü Abdullah Mersin, Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

“BİLGİ EN BÜYÜK SERMAYE!”

Başkan Uğur Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, Denizli Ticaret Odası olarak eğitimlere özellikle de sektörel eğitimlere önem verdiklerini belirterek, “Ekonominin dinamikleri olan işletmelerimize, lokomotif olmak, girişimcilerimizin önünü açmak gibi birçok misyonumuz bulunmaktadır. Bu misyonların yerine getirilmesi noktasında eğitimin de bizim en önemli asli görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Sizler de takdir edersiniz ki; bilgi çağımızın en değerli sermayesidir. Parasal sermaye temin edilebilir. Ancak bir işletme, parasal sermaye ve makinaları verimli bir şekilde yönetebilecek bilgiye sahip değilse, o işletmenin sürekliliğini sağlamak mümkün olmaz. Bu gerçekten hareketle sektörlerimizin eğitimlerine büyük önem veriyoruz.” dedi.

 

 

“PROJE İÇİN 168 BİN EURO HİBE ALDIK”

“Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” projesinin Denizli Ticaret Odası’nın eğitim konusundaki duyarlılığının sonucu ortaya çıktığına işaret eden Başkan Erdoğan, “Üyelerimizin eğitim konusunda istekli ve talepkar olduklarını görmek bizim için ayrı bir şevk ve gurur vesilesi oldu. Zira bu projeyi odamızın meslek komitelerinden gelen talep doğrultusunda hazırladık. İnşaat sektörümüzün alt kolu olan ısı, ses, su ve nem yalıtımı konusunda, 50 kişiyi eğitmeyi ve mesleki yeterlilik anlamında belgelendirmeyi hedeflediğimiz bu projemize Avrupa Birliği fonlarından 168 bin Euro hibe desteği alınmıştır. Projemizin inşaat sektörümüz için hayırlı olmasını temenni ediyor, projenin hazırlanmasında ve bu aşamaya getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Erdoğan, Denizli Ticaret Odası olarak işletmelerin gerek eğitim, gerek kalifiye eleman, gerekse yurt içi ve yurt dışı pazarlarına açılma anlamında ihtiyaç duydukları her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Başkan Erdoğan’ın ardından Denizli Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Akay Gündoğan “Öğrenmeyi İnşa Ediyoruz” projesi ile ilgili, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Erdinç Akkaya hayat boyu öğrenme programı hakkında bilgiler verdi. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Uzmanı Abdullah Özdemir, Mesleki Yeterlilik ile ilgili katılımcılara bilgiler aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.