DTO Başkanı Erdoğan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı...

DTO 27.10.2018 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTO Başkanı Erdoğan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı...

DTO Başkanı Erdoğan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladı.   Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajında, halkın bayramını kutladı; “Orta Asya’nın steplerinden yola çıkarak asırlarca cihana hükmeden bir imparatorluk haline gelen kahraman milletimiz, yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşını kazandıktan sonra Cumhuriyet’i ilan ederek, küllerinden yeniden doğmuştur. Yılmaz gençliğimiz, ‘Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz… Cumhuriyet’i biz kurduk; O'nu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz!' diyen Ata’sının gösterdiği hedef doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni geleceğe taşıyacak ve payidar kılacaktır!” dedi.     DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebrikinde şu görüşlere yer verdi: “Vatanı uğruna kanlarını döken şehit ve gazilerimiz sayesinde, yok olmaya yüz tutmuş bir millet, son anda küllerinden yeniden doğdu. Muhtaç olduğu kudreti damarlarındaki asil kanda bilip, tarihi kahramanlıklarla dolu ecdadından ve O’nun insanlık tarihine yazdığı eşsiz destandan aldığı güçle (Bağımsızlık benim karakterimdir!) diyen Atatürk'ün önderliğinde kenetlenen aziz milletimiz, tüm dünyanın ibretle izlediği Kurtuluşu Savaşı’nda kazandığı zaferi, diğer ülkelere Cumhuriyet gibi bir erdemle duyurdu. İnsanlık tarihine Türk Milleti adına altın harflerle yazılan bağımsızlık mücadelemiz, Cumhuriyet’in ilanı ile taçlandırıldı. Ancak, daha sonra da; kayıtsız ve şartsız milletimizin iradesinde olan bağımsızlığına, darbe ya da tahakkümle, el koymak isteyenler çıktı… İçte ve dıştaki bu şer güçler, en son 15 Temmuz’da olduğu gibi, her seferinde bizzat milletin kendisinden gereken cevabı aldı! Kahraman ecdadımızın kurduğu ve onlarca yıl yaşattığı Cumhuriyet’i, onlardan sonra gelenler de her türlü siyasi ve ekonomik hile, baskı ve zorlamaya rağmen ayakta tuttu! Kanı ve canı pahasına, inancının ve egemenliğinin nişanesi bildiği al bayrağı, vatanı ve Cumhuriyet’ine el sürdürmedi. Bizler de bir sivil toplum kuruluşu olarak, her zaman aynı bilinçle hareket ettik; milli sorumluluğumuzdan kaçmadık. Tüm gücümüzle, Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumak için çaba sarf ettik; ediyoruz. Ülkemizi ve Cumhuriyetimizi yarınlara daha güçlü taşıyabilmek için çalışmaya ve üretmeye, böylelikle insanımıza ve ekonomimize katkı sağlamaya devam ediyoruz! İşte bu düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve gelmiş geçmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimiz ile gazi ve şehitlerimizin yakınlarına, şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhuriyetimizin, cumhurun daha nice 95'inci kuruluş yıl dönümlerini kutladığı günler görmesine de duacıyız.”  

DTO Başkanı Erdoğan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladı.

 

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajında, halkın bayramını kutladı; “Orta Asya’nın steplerinden yola çıkarak asırlarca cihana hükmeden bir imparatorluk haline gelen kahraman milletimiz, yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşını kazandıktan sonra Cumhuriyet’i ilan ederek, küllerinden yeniden doğmuştur. Yılmaz gençliğimiz, ‘Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz… Cumhuriyet’i biz kurduk; O'nu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz!' diyen Ata’sının gösterdiği hedef doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni geleceğe taşıyacak ve payidar kılacaktır!” dedi.

 

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebrikinde şu görüşlere yer verdi: “Vatanı uğruna kanlarını döken şehit ve gazilerimiz sayesinde, yok olmaya yüz tutmuş bir millet, son anda küllerinden yeniden doğdu. Muhtaç olduğu kudreti damarlarındaki asil kanda bilip, tarihi kahramanlıklarla dolu ecdadından ve O’nun insanlık tarihine yazdığı eşsiz destandan aldığı güçle (Bağımsızlık benim karakterimdir!) diyen Atatürk'ün önderliğinde kenetlenen aziz milletimiz, tüm dünyanın ibretle izlediği Kurtuluşu Savaşı’nda kazandığı zaferi, diğer ülkelere Cumhuriyet gibi bir erdemle duyurdu. İnsanlık tarihine Türk Milleti adına altın harflerle yazılan bağımsızlık mücadelemiz, Cumhuriyet’in ilanı ile taçlandırıldı. Ancak, daha sonra da; kayıtsız ve şartsız milletimizin iradesinde olan bağımsızlığına, darbe ya da tahakkümle, el koymak isteyenler çıktı… İçte ve dıştaki bu şer güçler, en son 15 Temmuz’da olduğu gibi, her seferinde bizzat milletin kendisinden gereken cevabı aldı! Kahraman ecdadımızın kurduğu ve onlarca yıl yaşattığı Cumhuriyet’i, onlardan sonra gelenler de her türlü siyasi ve ekonomik hile, baskı ve zorlamaya rağmen ayakta tuttu! Kanı ve canı pahasına, inancının ve egemenliğinin nişanesi bildiği al bayrağı, vatanı ve Cumhuriyet’ine el sürdürmedi. Bizler de bir sivil toplum kuruluşu olarak, her zaman aynı bilinçle hareket ettik; milli sorumluluğumuzdan kaçmadık. Tüm gücümüzle, Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumak için çaba sarf ettik; ediyoruz. Ülkemizi ve Cumhuriyetimizi yarınlara daha güçlü taşıyabilmek için çalışmaya ve üretmeye, böylelikle insanımıza ve ekonomimize katkı sağlamaya devam ediyoruz! İşte bu düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve gelmiş geçmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimiz ile gazi ve şehitlerimizin yakınlarına, şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhuriyetimizin, cumhurun daha nice 95'inci kuruluş yıl dönümlerini kutladığı günler görmesine de duacıyız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.