DTO Başkanı Erdoğan, EVTEKS’te

DTO 24.04.2018 - 17:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTO Başkanı Erdoğan, EVTEKS’te

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 24. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS)’nda stand açan Denizlili firmaları tek tek ziyaret etti   Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Erdoğan’a, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci ile DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile Denizli’deki TOBB’a bağlı odaların yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.     Bu yıl 24-28 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS)’na 120 ülkeden 150 bin civarında ziyaretçi bekleniyor. Fuara Denizli’den katılan ev tekstili firmalarını, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan yalnız bırakmadı.   Açılışına Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin ile ile İstanbul Valisi Vasip Şahin’in de katıldığı fuar, büyük ilgi gördü. Bakan Yardımcısı Metin, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile Denizli’deki TOBB’a bağlı odaların yönetim kurulu üyeleri ve Denizli Platformu Dönem Sözcüsü, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan oluşan Denizli heyetini ziyaret etti.     Denizlililer’i heyet halinde EVTEKS’te görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. İstanbul Valisi Vasip Şahin de, açılıştaki konuşmasında bir dönem görev yaptığı Babadağ’dan bir anısını anlatarak, Denizlililer’in çalışkanlığından bahsedip övdü. Şahin, “Çal Kaymakam Vekili olarak Babadağ’ın ilçe olmasında oradaydım. Bayburt’ta da il olurken bulundum. O nedenle, bu tür olayların ne derece büyük olduğunu iyi bilirim. Büyük bir heyecan oluşur hatta millet işini gücünü bırakır. Ancak, Babadağ’da ilçe olurken bile makinalar çalışıyor; evlerden çıkrık sesleri geliyordu. Denizli’nin bugüne gelmesindeki inanç, azim, girişimcilik ve çalışkanlığa bu benim bizzat şahit olduğumu tek örnek ve eminim ki daha niceleri var” dedi.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 24. Uluslararası İstanbul Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS)’nda stand açan Denizlili firmaları tek tek ziyaret etti

 

Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Erdoğan’a, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci ile DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile Denizli’deki TOBB’a bağlı odaların yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

 

Bu yıl 24-28 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS)’na 120 ülkeden 150 bin civarında ziyaretçi bekleniyor. Fuara Denizli’den katılan ev tekstili firmalarını, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan yalnız bırakmadı.

 

Açılışına Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin ile ile İstanbul Valisi Vasip Şahin’in de katıldığı fuar, büyük ilgi gördü. Bakan Yardımcısı Metin, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile Denizli’deki TOBB’a bağlı odaların yönetim kurulu üyeleri ve Denizli Platformu Dönem Sözcüsü, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan oluşan Denizli heyetini ziyaret etti.

 

 

Denizlililer’i heyet halinde EVTEKS’te görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. İstanbul Valisi Vasip Şahin de, açılıştaki konuşmasında bir dönem görev yaptığı Babadağ’dan bir anısını anlatarak, Denizlililer’in çalışkanlığından bahsedip övdü. Şahin, “Çal Kaymakam Vekili olarak Babadağ’ın ilçe olmasında oradaydım. Bayburt’ta da il olurken bulundum. O nedenle, bu tür olayların ne derece büyük olduğunu iyi bilirim. Büyük bir heyecan oluşur hatta millet işini gücünü bırakır. Ancak, Babadağ’da ilçe olurken bile makinalar çalışıyor; evlerden çıkrık sesleri geliyordu. Denizli’nin bugüne gelmesindeki inanç, azim, girişimcilik ve çalışkanlığa bu benim bizzat şahit olduğumu tek örnek ve eminim ki daha niceleri var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.