DTO Başkanı Erdoğan, STK’larla sürekli iletişim halinde

EKONOMİ 04.09.2018 - 15:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTO Başkanı Erdoğan, STK’larla sürekli iletişim halinde

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla gündeme ve hemşehrilerine yönelik fikir alışverişini kesintisiz sürdürüyor. Başkan Erdoğan, bu tür temasların içinde bulundukları durumun doğru tespit edilmesi ve geleceğin en iyi şekilde planlanması açısından önemli bir avantaj sağladığını söyledi.     MİMARLAR, DTO’YU ZİYARET ETTİ   TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Serdar Alayont ile yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.     GESİFED BAŞKANI NALBANT İLE GÖRÜŞTÜ   DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Güney Ege Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (GESİFED) Başkanı Av. Aysun Nalbant ile yönetim kurulu üyeleri Melek Sözkesen ve Sedat Doğaç’ı da ağırladı.         DEGİAD BAŞKAN ADAYI URHAN’I KABUL ETTİ   Erdoğan’ı ziyaret edenler arasında ekibiyle birlikte gelen DEGİAD Başkan Adayı Hakan Urhan da yer aldı. Urhan ve beraberindekiler, DTO Başkanı Erdoğan’a, amaçları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.         BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ, BİZİM ORTAK PAYDAMIZ”   Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Başkan Erdoğan, konuklarıyla, birlikte hizmet etmeye çalıştıkları Denizli’yi konuştuklarını ve yaşadıkları şehir ile hemşehrilerine dair çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. Erdoğan, “Ortak paydamız Denizli’miz ile şehrimizde yaşayanlar ve iş dünyasına dair düşüncelerimizi paylaştık. Söz konusu Denizli olunca, hemşehrilerimize fayda sağlayacak konulardaki projelerde her türlü iş birliğine açık olduğumuzu bir kez daha dile getirdik.” dedi.   BAŞKAN ERDOĞAN: “KOMİTELERİMİZLE DE SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ”   Erdoğan’ın aynı gün içindeki konuklarından biri de DTO 8. Meslek Komitesi’nden Selin Barman ile Hızır Torna Dekoratif Demir’in Sahibi Ziya Barman idi. Başkan Erdoğan, komitelerin iş dünyasının içinde bulunduğu durumu takip edip çalışmalarını yönlendirecek tespitle ve raporlar haline getiren önemli bir vazife gördüklerini, kendilerinin de meslek komiteleriyle sürekli istişare halinde bulunarak bundan azami faydalanmaya çalıştıklarını ifade etti. Barman Ailesi’nin nazarında DTO’nun meslek komitelerinde yer alan üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti; kolaylıklar diledi.   BAŞKAN ERDOĞAN: “EĞİTİM FAALİYETLERİ, ÖNCELİKLERİMİZDEN BİRİDİR”   Erdoğan, TED Denizli Koleji Genel Koordinatörü ve Kurucu TemsilcisiFatih Canpolat ile Kurumsal İletişim DanışmanıOya Demir'i de kabul etti. Ziyarette, derneklerinin Atatürk'ün 1925'te gösterdiği hedef doğrultusunda kurulduğunu anlatanCanpolat, DTO Başkanı Erdoğan'a Ulu Önder'in hüviyetinin yer aldığı bir tablo hediye etti. Başkan Erdoğan da konuklarına nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Erdoğan, “Eğitim bizim de önceliklerimizden. Çünkü, iyi yetişmiş bireyler, daha büyük bir Türkiye’yi inşa edecekler. Eğitime yapılan yatırım, yarınlarımıza yapılan yatırımdır.” diye konuştu.  

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla gündeme ve hemşehrilerine yönelik fikir alışverişini kesintisiz sürdürüyor. Başkan Erdoğan, bu tür temasların içinde bulundukları durumun doğru tespit edilmesi ve geleceğin en iyi şekilde planlanması açısından önemli bir avantaj sağladığını söyledi.

 

 

MİMARLAR, DTO’YU ZİYARET ETTİ

 

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Serdar Alayont ile yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

 

 

GESİFED BAŞKANI NALBANT İLE GÖRÜŞTÜ

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Güney Ege Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (GESİFED) Başkanı Av. Aysun Nalbant ile yönetim kurulu üyeleri Melek Sözkesen ve Sedat Doğaç’ı da ağırladı.

 

 

 

 

DEGİAD BAŞKAN ADAYI URHAN’I KABUL ETTİ

 

Erdoğan’ı ziyaret edenler arasında ekibiyle birlikte gelen DEGİAD Başkan Adayı Hakan Urhan da yer aldı. Urhan ve beraberindekiler, DTO Başkanı Erdoğan’a, amaçları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 

 

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ, BİZİM ORTAK PAYDAMIZ”

 

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Başkan Erdoğan, konuklarıyla, birlikte hizmet etmeye çalıştıkları Denizli’yi konuştuklarını ve yaşadıkları şehir ile hemşehrilerine dair çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. Erdoğan, “Ortak paydamız Denizli’miz ile şehrimizde yaşayanlar ve iş dünyasına dair düşüncelerimizi paylaştık. Söz konusu Denizli olunca, hemşehrilerimize fayda sağlayacak konulardaki projelerde her türlü iş birliğine açık olduğumuzu bir kez daha dile getirdik.” dedi.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “KOMİTELERİMİZLE DE SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

 

Erdoğan’ın aynı gün içindeki konuklarından biri de DTO 8. Meslek Komitesi’nden Selin Barman ile Hızır Torna Dekoratif Demir’in Sahibi Ziya Barman idi. Başkan Erdoğan, komitelerin iş dünyasının içinde bulunduğu durumu takip edip çalışmalarını yönlendirecek tespitle ve raporlar haline getiren önemli bir vazife gördüklerini, kendilerinin de meslek komiteleriyle sürekli istişare halinde bulunarak bundan azami faydalanmaya çalıştıklarını ifade etti. Barman Ailesi’nin nazarında DTO’nun meslek komitelerinde yer alan üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti; kolaylıklar diledi.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “EĞİTİM FAALİYETLERİ, ÖNCELİKLERİMİZDEN BİRİDİR”

 

Erdoğan, TED Denizli Koleji Genel Koordinatörü ve Kurucu TemsilcisiFatih Canpolat ile Kurumsal İletişim DanışmanıOya Demir'i de kabul etti. Ziyarette, derneklerinin Atatürk'ün 1925'te gösterdiği hedef doğrultusunda kurulduğunu anlatanCanpolat, DTO Başkanı Erdoğan'a Ulu Önder'in hüviyetinin yer aldığı bir tablo hediye etti. Başkan Erdoğan da konuklarına nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Erdoğan, “Eğitim bizim de önceliklerimizden. Çünkü, iyi yetişmiş bireyler, daha büyük bir Türkiye’yi inşa edecekler. Eğitime yapılan yatırım, yarınlarımıza yapılan yatırımdır.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.