DTO Başkanı Erdoğan: Türk Kadını Örnektir

DTO 07.03.2020 - 12:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DTO Başkanı Erdoğan: Türk Kadını Örnektir

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Kadınlar Gününü kutladı; "İstiklal Harbi kahramanı Türk Kadını, hem anneliği hem de cesareti ve üretkenliğiyle, tüm dünyadaki hemcinslerine örnektir. Başta aziz şehitlerimiz ile gazilerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım." dedi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:"Türk Kadını, harpte cephede, barışta ise evladının ve eşinin yanında ve işindedir; her an hayatın içindedir. Cesareti, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle, dünyadaki tüm kadınlara örnektir! Dünya Kadınlar Günü'nde kutlanmayı hak eden ilk mercide, o nedenle Türk Kadını'dır. Anneliğiyle vatanına ve milletine faydalı bireyler yetiştirirken aynı zamanda farklı iş kollarında da üretimin yükünü çeken ve ekonomiye katkı sağlayan kadınlarımız, ülkemizin temel direğidir. Sağlıklı ve sağlam toplumları inşa edenler kadınlardır. Türk Kadını, bu anlamda da bir timsaldir. Başta aziz şehitlerimiz ile gazilerimizin eli öpülesi anneleri ile eşleri olmak üzere,tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, evlatları ve eşleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel günler diliyorum."  

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Kadınlar Gününü kutladı; "İstiklal Harbi kahramanı Türk Kadını, hem anneliği hem de cesareti ve üretkenliğiyle, tüm dünyadaki hemcinslerine örnektir. Başta aziz şehitlerimiz ile gazilerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım." dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:"Türk Kadını, harpte cephede, barışta ise evladının ve eşinin yanında ve işindedir; her an hayatın içindedir. Cesareti, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle, dünyadaki tüm kadınlara örnektir! Dünya Kadınlar Günü'nde kutlanmayı hak eden ilk mercide, o nedenle Türk Kadını'dır. Anneliğiyle vatanına ve milletine faydalı bireyler yetiştirirken aynı zamanda farklı iş kollarında da üretimin yükünü çeken ve ekonomiye katkı sağlayan kadınlarımız, ülkemizin temel direğidir. Sağlıklı ve sağlam toplumları inşa edenler kadınlardır. Türk Kadını, bu anlamda da bir timsaldir. Başta aziz şehitlerimiz ile gazilerimizin eli öpülesi anneleri ile eşleri olmak üzere,tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, evlatları ve eşleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel günler diliyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.