DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili'ni kutladı

DTO 19.04.2019 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili'ni kutladı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili'nin tüm insanlık için iyilik, güzellik ve hayırlara vesile olmasını temenni etti. Halkın kandilini kutladı.   Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili mesajında şu görüşlere yer verdi: "Berat Kandilimiz, tüm insanlık için iyilik, güzellik ve hayırlar getirsin. Bu ulvi zaman dilimi, herkesin kendini hesaba çektiği müstesna anlardan biridir. Umarım ki; güzel duygularla geçireceğimiz gecemiz, hepimizin gerçek kurtuluşuna vesile olur. Mevlamızdan af dileyip tazelenmemizin verdiği halimizle, özümüze yani fıtratımızın gereğine döneriz! Böylelikle ruhumuz, dörtnala bir telaşla yol alan bedenine dünya halinin yüklediği geçici yüklerinden kurtulur ve yeniden doğuyormuş gibi hayat bulur. Her zaman olduğu gibi dualarım yine sizinle! Dilerim; bizler de sizlerin hayır dualarında yer alırız" ifadelerine yer verdi.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili'nin tüm insanlık için iyilik, güzellik ve hayırlara vesile olmasını temenni etti. Halkın kandilini kutladı.

 

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili mesajında şu görüşlere yer verdi: "Berat Kandilimiz, tüm insanlık için iyilik, güzellik ve hayırlar getirsin. Bu ulvi zaman dilimi, herkesin kendini hesaba çektiği müstesna anlardan biridir. Umarım ki; güzel duygularla geçireceğimiz gecemiz, hepimizin gerçek kurtuluşuna vesile olur. Mevlamızdan af dileyip tazelenmemizin verdiği halimizle, özümüze yani fıtratımızın gereğine döneriz! Böylelikle ruhumuz, dörtnala bir telaşla yol alan bedenine dünya halinin yüklediği geçici yüklerinden kurtulur ve yeniden doğuyormuş gibi hayat bulur. Her zaman olduğu gibi dualarım yine sizinle! Dilerim; bizler de sizlerin hayır dualarında yer alırız" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.