DTO'da seçimler tamamlandı

DTO 02.04.2018 - 22:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DTO'da seçimler tamamlandı

Denizli Ticaret Odasında yapılan seçimlerde Başkan Uğur Erdoğan´ın listesi 30 komitede birinci olarak çıkarak seçimleri kazandı.   Denizli Ticaret Odası (DTO) seçimleri bugün yapılarak tamamlandı. DTO’nun 16 bin 443 üyesinden seçime katılma yetkisi bulunan aktif 9 bin 422 üyesi sandığa gitti. Üyeler, oylarıyla 30 ayrı meslek komitesinde yer alacak isimleri belirledi.   Denizli Ticaret Odasında 30 meslek komitesinde yapılan seçimlerde 9 komitede çift liste yarıştı. Sarı liste ile girdiği seçimde 30 listede birinci olan mevcut Başkan Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Meclisini sarı listeden oluşturma hakkı kazandı. Önce meclis başkanının seçileceği yeni Denizli Ticaret Odasında daha sonra yönetim ve başkanlık seçimleri yapılacak. Seçim sonrası üyelere ve komitelere teşekkür eden Uğur Erdoğan, esnaflar için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.     Erdoğan, “Denizli’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Denizli Ticaret Odası üyeleri bugün seçimlere gidiyor. Yeni dönemde de üyelerimize en iyi hizmeti sunmak ve sektörlerimizin sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüz ile çalışacağız. Yeni dönemde yapacağımız çalışmalar ile üyelerimizin kafasından ‘Oda ne iş yapar’ düşüncesini yeni dönemde ortadan kaldıracağız” dedi.     Yeni dönemde projeler ile yeni yol haritası ve çalışma ile hareket edeceklerini belirten Erdoğan, “Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de üyelerimiz ve meslek komitelerimiz ile birlikte yeni yol haritamızı belirleyeceğiz ve bu doğrultuda hareket edeceğiz. Komitelerimiz evrak üzerinde değil, sahada çalışarak üyelerimizin yanında olacak. Bugün buraya gelerek oy kullanan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Denizli Ticaret Odasında yapılan seçimlerde Başkan Uğur Erdoğan´ın listesi 30 komitede birinci olarak çıkarak seçimleri kazandı.

 

Denizli Ticaret Odası (DTO) seçimleri bugün yapılarak tamamlandı. DTO’nun 16 bin 443 üyesinden seçime katılma yetkisi bulunan aktif 9 bin 422 üyesi sandığa gitti. Üyeler, oylarıyla 30 ayrı meslek komitesinde yer alacak isimleri belirledi.

 

Denizli Ticaret Odasında 30 meslek komitesinde yapılan seçimlerde 9 komitede çift liste yarıştı. Sarı liste ile girdiği seçimde 30 listede birinci olan mevcut Başkan Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Meclisini sarı listeden oluşturma hakkı kazandı. Önce meclis başkanının seçileceği yeni Denizli Ticaret Odasında daha sonra yönetim ve başkanlık seçimleri yapılacak. Seçim sonrası üyelere ve komitelere teşekkür eden Uğur Erdoğan, esnaflar için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.  


 
Erdoğan, “Denizli’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Denizli Ticaret Odası üyeleri bugün seçimlere gidiyor. Yeni dönemde de üyelerimize en iyi hizmeti sunmak ve sektörlerimizin sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüz ile çalışacağız. Yeni dönemde yapacağımız çalışmalar ile üyelerimizin kafasından ‘Oda ne iş yapar’ düşüncesini yeni dönemde ortadan kaldıracağız” dedi.  
 

Yeni dönemde projeler ile yeni yol haritası ve çalışma ile hareket edeceklerini belirten Erdoğan, “Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de üyelerimiz ve meslek komitelerimiz ile birlikte yeni yol haritamızı belirleyeceğiz ve bu doğrultuda hareket edeceğiz. Komitelerimiz evrak üzerinde değil, sahada çalışarak üyelerimizin yanında olacak. Bugün buraya gelerek oy kullanan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.