DTO’DAN UNICERA İstanbul Fuarı'na Çıkarma

DENİZLİ 10.02.2019 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTO’DAN UNICERA İstanbul Fuarı'na Çıkarma

Denizli Ticaret Odası (DTO), 35 kişilik heyetle, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası UNICERA Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’na katıldı.   DTO Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Şenel ile Ferruh Dalkılıç'ın eşlik ettiği DTO Fuar Heyeti, iki günlük iş seyahatinden döndü. Teknik gezi, daha öncekiler gibi ilgili sektörlerin üyelerinden büyük ilgi gördü. 130 ülkeden, 20 bini yabancı 85 bin alıcının beklendiği UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı, Türkiye’nin marka değeri en yüksek organizasyonu olarak biliniyor. CNR EXPO Yeşilköy’deki fuarda, banyo ürünleri, zemin ve duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama ve depolama gibi pek çok ürün grubu, 100 bin metrekarelik geniş bir alanda bir arada sergilendi. Ticaret Bakanlığı tarafından da desteklenen ve çok sayıda ülkenin konsolosluklarının Ticari Ateşeleri ile yakından takip ettiği UNICERA İstanbul’da, sektöre yön veren 350 firma, bin 200’ün üzerinde markasıyla yer aldı.   KADIN GİRİŞİMCİLERE, DTO İLE TOBB'DAN SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ   Öte yandan DTO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin “Sınırları Aşan Türkiye Projesi” kapsamında, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Facebook iş birliğiyle, sosyal medya platformları üzerinde ticaret yapan ya da yapmayı düşünen kadınların sayısını arttırmak amacıyla düzenlediği eğitimlerin ikincisini gerçekleştirdi. Kadınların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) E-Ticarette Sürekli Eğitim Merkezi (E-Ticaret SEM) Eğitmeni Bora Önalan, DTO üyesi katılımcılara “Sosyal Medyada, kendinize özel alan hazırlamak nasıl olur?”, “Sosyal Medyayı kullanarak potansiyel müşterilerinize nasıl ulaşırsınız?”, “Sosyal Medya'da çarpıcı görsel içerik oluşturmanın püf noktaları nelerdir?” gibi önemli konularda eğitim verdi.     DTO BAŞKANI ERDOĞAN: "ÜYELERİMİZİ, ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN ŞEKİLDE DONATIP GÜNCELLİYORUZ"   Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin yenilik ve değişimleri yakından takip edip, günün koşullarına ayak uydurmalarını önemsediklerini söyledi. Başkan Erdoğan, "Onların daha donanımlı bir hale gelmesi ve rekabet güçlerini hep diri tutabilmeleri için, elimizden geleni yapıyoruz. Bu bazen bir fuarla, bazen de eğitimle oluyor. Organizasyonlarımızda mümkün mertebe katılımı yüksek tutarak, bir fazla insanımızın faydalanması için uğraşıyoruz. Onlardan da gayretlerimizin karşılığında memnuniyetlerini duymak ve etkinliklere gösterdikleri yüksek ilgiyi görmek bizleri sevindiriyor; bu konudaki şevkimizi artırıyor. Denizli Ticaret Odamızın organizasyonları sayesinde, her yıl 500'den fazla üyemiz yurt içi ve yurt dışı fuarlara giderken, 3 bin 500 civarında üye ve vatandaşımız da farklı konularda eğitim alıyor" dedi.  

Denizli Ticaret Odası (DTO), 35 kişilik heyetle, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası UNICERA Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’na katıldı.

 

DTO Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Şenel ile Ferruh Dalkılıç'ın eşlik ettiği DTO Fuar Heyeti, iki günlük iş seyahatinden döndü. Teknik gezi, daha öncekiler gibi ilgili sektörlerin üyelerinden büyük ilgi gördü. 130 ülkeden, 20 bini yabancı 85 bin alıcının beklendiği UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı, Türkiye’nin marka değeri en yüksek organizasyonu olarak biliniyor. CNR EXPO Yeşilköy’deki fuarda, banyo ürünleri, zemin ve duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama ve depolama gibi pek çok ürün grubu, 100 bin metrekarelik geniş bir alanda bir arada sergilendi. Ticaret Bakanlığı tarafından da desteklenen ve çok sayıda ülkenin konsolosluklarının Ticari Ateşeleri ile yakından takip ettiği UNICERA İstanbul’da, sektöre yön veren 350 firma, bin 200’ün üzerinde markasıyla yer aldı.

 

KADIN GİRİŞİMCİLERE, DTO İLE TOBB'DAN SOSYAL MEDYA EĞİTİMİ

 

Öte yandan DTO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin “Sınırları Aşan Türkiye Projesi” kapsamında, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Facebook iş birliğiyle, sosyal medya platformları üzerinde ticaret yapan ya da yapmayı düşünen kadınların sayısını arttırmak amacıyla düzenlediği eğitimlerin ikincisini gerçekleştirdi. Kadınların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) E-Ticarette Sürekli Eğitim Merkezi (E-Ticaret SEM) Eğitmeni Bora Önalan, DTO üyesi katılımcılara “Sosyal Medyada, kendinize özel alan hazırlamak nasıl olur?”, “Sosyal Medyayı kullanarak potansiyel müşterilerinize nasıl ulaşırsınız?”, “Sosyal Medya'da çarpıcı görsel içerik oluşturmanın püf noktaları nelerdir?” gibi önemli konularda eğitim verdi.

 

 

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: "ÜYELERİMİZİ, ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN ŞEKİLDE DONATIP GÜNCELLİYORUZ"

 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin yenilik ve değişimleri yakından takip edip, günün koşullarına ayak uydurmalarını önemsediklerini söyledi. Başkan Erdoğan, "Onların daha donanımlı bir hale gelmesi ve rekabet güçlerini hep diri tutabilmeleri için, elimizden geleni yapıyoruz. Bu bazen bir fuarla, bazen de eğitimle oluyor. Organizasyonlarımızda mümkün mertebe katılımı yüksek tutarak, bir fazla insanımızın faydalanması için uğraşıyoruz. Onlardan da gayretlerimizin karşılığında memnuniyetlerini duymak ve etkinliklere gösterdikleri yüksek ilgiyi görmek bizleri sevindiriyor; bu konudaki şevkimizi artırıyor. Denizli Ticaret Odamızın organizasyonları sayesinde, her yıl 500'den fazla üyemiz yurt içi ve yurt dışı fuarlara giderken, 3 bin 500 civarında üye ve vatandaşımız da farklı konularda eğitim alıyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.