DTO'dan uygulamalı ingilizce dış ticaret eğitimi sertifikası

EKONOMİ 18.11.2019 - 16:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DTO'dan uygulamalı ingilizce dış ticaret eğitimi sertifikası

Denizli'de ilk kez düzenlenen Uygulamalı İngilizce Dış Ticaret Eğitimi’nden mezun olanlara, sertifikalarını Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan verdi. Başkan Erdoğan, bu tür bir eğitimin bölgedeilk kez düzenlendiği belirterek, yıl boyunca kesintisiz sürdürdükleri eğitim faaliyetleriyle, Denizli Ticaret Odası olarak üyeleri ile vatandaşların, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.     DTO, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın Teknik Destek Programı kapsamında,Uygulamalı İngilizce Dış Ticaret Eğitimi gerçekleştirdi. 60 saatte tamamlanan ve 23 kişinin tamamladığı eğitimde, dış ticaret temelleri, iş akışı, ödeme ve teslim yöntemleri, pazar araştırması, yazışmalar ve kanunlar gibi konular İngilizce ve dijital ortamda uygulamalı işlendi.     BAŞKAN ERDOĞAN: “BÖLGEMİZDE, İLK KEZ İNGİLİZCE DIŞ TİCARET EĞİTİMİ VERİLDİ”   Sertifika dağıtım töreninde kursiyerlere seslenen Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, eğitim için ilk etapta 58 kişinin başvurduğunu belirterek, “Eğitimi verecek eğitmenimizle birlikte, bunların arasından İngilizce seviyesi yeterli durumdaki 23’ünü seçtik. Bu seçimde, kursumuza, özellikle dış ticaret potansiyeli bulunan ve değişik sektörlerden gelen katılımcılar sağlamaya da özen gösterdik. Bu eğitim, bölgemizde Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı’yla ilk kez düzenlendi. Değerli hocamız BHL Danışmanlık Kurucusu Sayın Hakan Akın’a emeklerinden, GEKA'yave Genel Sekreteri Sayın Özgür Akdoğan’a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sertifikalarınız hayırlı ve uğurlu, yolunuz açık olsun.” dedi.     DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “EĞİTİMLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK”   Denizli Ticaret Odası olarak üyeleri ile vatandaşların, kişisel ve mesleki gelişimleri için imkân ve katkı sağlamaya devam edeceklerini de kaydeden Başkan Erdoğan, “Geçen yıl belirlediğimiz bir takvim dahilinde, 2019’da Finansman ve Muhasebe, Dış Ticaret, e-ticaret, e-ihracat, Endüstri 4.0 vb 24 farklı eğitim planladık. Bugün itibarıyla, 19’unu tamamladık. Bu arada, bölgemizin kalkınmasına katkı sağlayacak illere de imza atmaya çalışıyoruz. Avrupa Birliği’nden destekli,5 Milyon Eurohibe bütçesi olan Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projemizi yakında hayata geçiriyoruz. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde, 1000 metrekarelik kapalı yer ayarladık. İsteyenler, yenilikçi ürünleri için burada çalışıp, prototip yani örnek, numune üretim yapabilecek. Bunun için gerekli modern bir makina parkı oluşturacağız. Denizli tarihindeki en yüksek bütçeli proje olan bu projemizi, başlama aşamasına kadar getirdik.” müjdesini verdi.      

Denizli'de ilk kez düzenlenen Uygulamalı İngilizce Dış Ticaret Eğitimi’nden mezun olanlara, sertifikalarını Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan verdi. Başkan Erdoğan, bu tür bir eğitimin bölgedeilk kez düzenlendiği belirterek, yıl boyunca kesintisiz sürdürdükleri eğitim faaliyetleriyle, Denizli Ticaret Odası olarak üyeleri ile vatandaşların, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

DTO, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın Teknik Destek Programı kapsamında,Uygulamalı İngilizce Dış Ticaret Eğitimi gerçekleştirdi. 60 saatte tamamlanan ve 23 kişinin tamamladığı eğitimde, dış ticaret temelleri, iş akışı, ödeme ve teslim yöntemleri, pazar araştırması, yazışmalar ve kanunlar gibi konular İngilizce ve dijital ortamda uygulamalı işlendi.

 

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “BÖLGEMİZDE, İLK KEZ İNGİLİZCE DIŞ TİCARET EĞİTİMİ VERİLDİ”

 

Sertifika dağıtım töreninde kursiyerlere seslenen Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, eğitim için ilk etapta 58 kişinin başvurduğunu belirterek, “Eğitimi verecek eğitmenimizle birlikte, bunların arasından İngilizce seviyesi yeterli durumdaki 23’ünü seçtik. Bu seçimde, kursumuza, özellikle dış ticaret potansiyeli bulunan ve değişik sektörlerden gelen katılımcılar sağlamaya da özen gösterdik. Bu eğitim, bölgemizde Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı’yla ilk kez düzenlendi. Değerli hocamız BHL Danışmanlık Kurucusu Sayın Hakan Akın’a emeklerinden, GEKA'yave Genel Sekreteri Sayın Özgür Akdoğan’a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sertifikalarınız hayırlı ve uğurlu, yolunuz açık olsun.” dedi.

 

 

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “EĞİTİMLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK”

 

Denizli Ticaret Odası olarak üyeleri ile vatandaşların, kişisel ve mesleki gelişimleri için imkân ve katkı sağlamaya devam edeceklerini de kaydeden Başkan Erdoğan, “Geçen yıl belirlediğimiz bir takvim dahilinde, 2019’da Finansman ve Muhasebe, Dış Ticaret, e-ticaret, e-ihracat, Endüstri 4.0 vb 24 farklı eğitim planladık. Bugün itibarıyla, 19’unu tamamladık. Bu arada, bölgemizin kalkınmasına katkı sağlayacak illere de imza atmaya çalışıyoruz. Avrupa Birliği’nden destekli,5 Milyon Eurohibe bütçesi olan Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projemizi yakında hayata geçiriyoruz. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde, 1000 metrekarelik kapalı yer ayarladık. İsteyenler, yenilikçi ürünleri için burada çalışıp, prototip yani örnek, numune üretim yapabilecek. Bunun için gerekli modern bir makina parkı oluşturacağız. Denizli tarihindeki en yüksek bütçeli proje olan bu projemizi, başlama aşamasına kadar getirdik.” müjdesini verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.