DTO, TATSO Genel Sekreteri Özoğlu'nu üyeleriyle buluşturdu...

DTO 13.10.2018 - 13:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTO, TATSO Genel Sekreteri Özoğlu'nu üyeleriyle buluşturdu...

Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Sekreteri Okan Özoğlu, Denizli Ticaret Odası'nı ziyaret etti. DTO'nun da üyesi bulunduğu TATSO'nun yapısı ve çalışmaları ile iki ülke ve kurumların üyeleri arasında yapılabilecek iş birlikleri hakkında bilgi verdi.     DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Aracı ile Melek Sözkesen, kurumları ve iki ülke ile iş adamları arasındaki olası iş birlikleri hakkında bilgi vermek üzere Denizli Ticaret Odası'nı ziyaret eden Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Genel Sekreteri Okan Özoğlu'nu ağırladı. DTO Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan bir heyet, bilgi alışverişinde bulunduğu konuklarına, merak ettiklerini sorma imkanı da yakaladı.     ÖZOĞLU: "DTO DA TATSO ÜYESİ" TATSO Genel Sekreteri Okan Özoğlu, geçen ay Berlin'de Türkiye'den Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB'a bağlı odaların başkanlarının da yer aldığı 100 kişilik bir heyetin katılımıyla 13'üncü olağan genel kurulunu gerçekleştiren odalarının, iki ülkedeki Türk iş adamları arasında köprü vazifesi gördüğüne dikkat çekti. Özoğlu, "Böyle bir imkânı, her iki tarafta en iyi şekilde değerlendirmeli ve daha da güçlendirmeli." çağrısında bulundu.     ARACI: "HER TÜRLÜ İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ" Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı ise, Özoğlu'nu şehirlerinde ve kurumlarında ağırlamaktan büyük keyif duyduklarını ifade etti. Denizli ihracatında önemli bir yer tutan Almanya ile ilişkileri daha da iyileştirmek adına çaba harcadıklarını, çok daha iyisinin yapılabilmesi için de her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.   MERAK ETTİKLERİNİ SORDULAR  Toplantının sonunda DTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile ilgililerden oluşan katılımcılar, Özoğlu'na TATSO ve Almanya'ya yönelik girişimleriyle ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı da buldu.  

Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Genel Sekreteri Okan Özoğlu, Denizli Ticaret Odası'nı ziyaret etti. DTO'nun da üyesi bulunduğu TATSO'nun yapısı ve çalışmaları ile iki ülke ve kurumların üyeleri arasında yapılabilecek iş birlikleri hakkında bilgi verdi.

 

 

DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Aracı ile Melek Sözkesen, kurumları ve iki ülke ile iş adamları arasındaki olası iş birlikleri hakkında bilgi vermek üzere Denizli Ticaret Odası'nı ziyaret eden Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Genel Sekreteri Okan Özoğlu'nu ağırladı. DTO Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan bir heyet, bilgi alışverişinde bulunduğu konuklarına, merak ettiklerini sorma imkanı da yakaladı.

 

 

ÖZOĞLU: "DTO DA TATSO ÜYESİ"

TATSO Genel Sekreteri Okan Özoğlu, geçen ay Berlin'de Türkiye'den Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB'a bağlı odaların başkanlarının da yer aldığı 100 kişilik bir heyetin katılımıyla 13'üncü olağan genel kurulunu gerçekleştiren odalarının, iki ülkedeki Türk iş adamları arasında köprü vazifesi gördüğüne dikkat çekti. Özoğlu, "Böyle bir imkânı, her iki tarafta en iyi şekilde değerlendirmeli ve daha da güçlendirmeli." çağrısında bulundu.

 

 

ARACI: "HER TÜRLÜ İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ"

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı ise, Özoğlu'nu şehirlerinde ve kurumlarında ağırlamaktan büyük keyif duyduklarını ifade etti. Denizli ihracatında önemli bir yer tutan Almanya ile ilişkileri daha da iyileştirmek adına çaba harcadıklarını, çok daha iyisinin yapılabilmesi için de her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.

 

MERAK ETTİKLERİNİ SORDULAR 

Toplantının sonunda DTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile ilgililerden oluşan katılımcılar, Özoğlu'na TATSO ve Almanya'ya yönelik girişimleriyle ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı da buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.