DTO tekstil sektörüne tasarımcı yetiştiriyor

DTO 19.07.2017 - 13:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DTO tekstil sektörüne tasarımcı yetiştiriyor

Denizli Ticaret Odası bünyesindeki Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi kursiyerleri, Menderes Tekstil’i eğitim amaçlı gezi düzenledi.

Denizli Ticaret Odası bünyesindeki Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi kursiyerleri, Menderes Tekstil’i eğitim amaçlı gezi düzenledi. Kursiyerler, Menderes Tekstil’in AR-GE ve Tasarım Merkezlerinde yetkililerden bilgi aldılar. Kursiyerlere eşlik eden Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, tekstil sektörünün ihtiyacı olan tasarımcılar yetiştirdiklerini belirterek, “Denizli tekstili, dünya pazarlarında ancak yenilikler ve özgün tasarımlar üreterek rekabet edebilir. Biz de tekstilin bu alandaki ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz” dedi.   Denizli’de ilk ve tek olan “Denizli Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi” tekstil sektörü için tasarımcı yetiştiriyor.Denizli Ticaret Odası bünyesindeki merkezde eğitim alan 30 kursiyer, teorik ve uygulamalı eğitimlerin yanısıra ihracat ve istihdamı ile ön planda olan firmalara giderekyerinde bilgiler almaya başladı.   6 aylık eğitime tabi tutulacak kursiyerler, Denizli’nin köklü ve büyük firmalarından Menderes Tekstil’in AR-GE ve Tasarım merkezlerindeki çalışmaları inceleme fırsatı yakaladı.   Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Menderes Tekstil Genel Müdürü Ali Atlamaz, tasarımcı adaylarına eşlik etti.   Atlamaz, AR-GE çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, “Günümüzde üretim yapmanın yanısıra yeniliğe de açık olunması gerekmektedir. Bizler kurum olarak bu kapsamda çalışmalar yürütüyoruz. Denizli Ticaret Odasının da Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi oluşturması çok yerinde bir karar. Tasarımcı arkadaşlarımızı burada görmekten mutluyuz” dedi.    Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, uluslararası piyasalarda rekabet edebilmek için yenilikler ve özgün tasarımlar üretmek gerektiğini belirterek, “Kurduğumuz Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi, Denizli’de tekstil sektörünün bu alandaki ihtiyacını karşılama amacı taşıyor. Kursiyerlerimiz, Odamızın 6. katında bulunan merkezimizde gerek teorik gerekse de uygulamalı eğitimler alıyor. Bu ekibimizi Denizli’de AR-GE ve Yenilik merkezi kuran tekstil firmaları ile de buluşturmaya Menderes Tekstil ile başladık. Bu tür teknik gezilerin ufuk açtığına inanıyoruz. Bu sebeple de gezilerimizi devam ettireceğiz.Bizleri ağırlayan, sıcak ilgi gösteren Menderes Tekstil’e çok teşekkür ediyorum” dedi    
Denizli Ticaret Odası bünyesindeki Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi kursiyerleri, Menderes Tekstil’i eğitim amaçlı gezi düzenledi.

Denizli Ticaret Odası bünyesindeki Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi kursiyerleri, Menderes Tekstil’i eğitim amaçlı gezi düzenledi. Kursiyerler, Menderes Tekstil’in AR-GE ve Tasarım Merkezlerinde yetkililerden bilgi aldılar. Kursiyerlere eşlik eden Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, tekstil sektörünün ihtiyacı olan tasarımcılar yetiştirdiklerini belirterek, “Denizli tekstili, dünya pazarlarında ancak yenilikler ve özgün tasarımlar üreterek rekabet edebilir. Biz de tekstilin bu alandaki ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

 

Denizli’de ilk ve tek olan “Denizli Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi” tekstil sektörü için tasarımcı yetiştiriyor.Denizli Ticaret Odası bünyesindeki merkezde eğitim alan 30 kursiyer, teorik ve uygulamalı eğitimlerin yanısıra ihracat ve istihdamı ile ön planda olan firmalara giderekyerinde bilgiler almaya başladı.

 

6 aylık eğitime tabi tutulacak kursiyerler, Denizli’nin köklü ve büyük firmalarından Menderes Tekstil’in AR-GE ve Tasarım merkezlerindeki çalışmaları inceleme fırsatı yakaladı.

 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Menderes Tekstil Genel Müdürü Ali Atlamaz, tasarımcı adaylarına eşlik etti.

 

Atlamaz, AR-GE çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, “Günümüzde üretim yapmanın yanısıra yeniliğe de açık olunması gerekmektedir. Bizler kurum olarak bu kapsamda çalışmalar yürütüyoruz. Denizli Ticaret Odasının da Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi oluşturması çok yerinde bir karar. Tasarımcı arkadaşlarımızı burada görmekten mutluyuz” dedi. 

 

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, uluslararası piyasalarda rekabet edebilmek için yenilikler ve özgün tasarımlar üretmek gerektiğini belirterek, “Kurduğumuz Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi, Denizli’de tekstil sektörünün bu alandaki ihtiyacını karşılama amacı taşıyor. Kursiyerlerimiz, Odamızın 6. katında bulunan merkezimizde gerek teorik gerekse de uygulamalı eğitimler alıyor. Bu ekibimizi Denizli’de AR-GE ve Yenilik merkezi kuran tekstil firmaları ile de buluşturmaya Menderes Tekstil ile başladık. Bu tür teknik gezilerin ufuk açtığına inanıyoruz. Bu sebeple de gezilerimizi devam ettireceğiz.Bizleri ağırlayan, sıcak ilgi gösteren Menderes Tekstil’e çok teşekkür ediyorum” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.