Duayen işadamı Orhan Abalıoğlu’ndan Başkan Erdoğan’a ziyaret

DENİZLİ 05.10.2016 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Duayen işadamı Orhan Abalıoğlu’ndan Başkan Erdoğan’a ziyaret

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı, Denizli’nin duayen işadamı Orhan Abalıoğlu ziyaret etti.

  Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Abalıoğlu, yönetim kurulu başkanı olması dolayısıyla Erdoğan’a “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uğur Erdoğan, “Sizler bizim büyüğümüzsünüz ve sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isteriz. Bizlere vereceğiniz nasihatlerle istikametimize yön verebiliriz. Ben buraya gelip, bizleri şereflendirmeniz dolayısıyla sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.  Erdoğan, ziyaret sonunda Abalıoğlu’nun ellerinden öpüp hayır dua istedi.
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı, Denizli’nin duayen işadamı Orhan Abalıoğlu ziyaret etti.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Abalıoğlu, yönetim kurulu başkanı olması dolayısıyla Erdoğan’a “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uğur Erdoğan, “Sizler bizim büyüğümüzsünüz ve sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isteriz. Bizlere vereceğiniz nasihatlerle istikametimize yön verebiliriz. Ben buraya gelip, bizleri şereflendirmeniz dolayısıyla sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Erdoğan, ziyaret sonunda Abalıoğlu’nun ellerinden öpüp hayır dua istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.