Düğün alanında yangın çıktı!

DENİZLİ 12.09.2018 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Düğün alanında yangın çıktı!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde düğün yeri bir anda alev topuna döndü. Havai fişekten kaynaklandığı belirtilen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. O gecenin görüntüleri ortaya çıktı.   Edinilen bilgiye göre, Cumartesi gecesi Merkezefendi İlçesi Yeni Mahalle'de düğünün yapıldığı arsada kuruyan otlar, havai fişeklerden kaynaklanan nedenden dolayı yangın çıktı. İddialara göre, havai fişekleri ateşleyen genç elinde tutarak fişekleri fırlatması sonucu eli yanınca kontrolü kaybetti. Bu esnada yere düşen fişekler arsada bulunan kuru otların tutuşmasına neden oldu.   Meydana gelen yangın nedeniyle düğüne gelen davetliler korku ve panik yaşayarak alandan uzaklaştı. Düğünde yaşanan eğlence bir anda kabusa dönüştü. Vatandaşların müdahale ettiği yangın kimse zarar görmeden söndürüldü.    

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde düğün yeri bir anda alev topuna döndü. Havai fişekten kaynaklandığı belirtilen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. O gecenin görüntüleri ortaya çıktı.

 

Edinilen bilgiye göre, Cumartesi gecesi Merkezefendi İlçesi Yeni Mahalle'de düğünün yapıldığı arsada kuruyan otlar, havai fişeklerden kaynaklanan nedenden dolayı yangın çıktı. İddialara göre, havai fişekleri ateşleyen genç elinde tutarak fişekleri fırlatması sonucu eli yanınca kontrolü kaybetti. Bu esnada yere düşen fişekler arsada bulunan kuru otların tutuşmasına neden oldu.

 

Meydana gelen yangın nedeniyle düğüne gelen davetliler korku ve panik yaşayarak alandan uzaklaştı. Düğünde yaşanan eğlence bir anda kabusa dönüştü. Vatandaşların müdahale ettiği yangın kimse zarar görmeden söndürüldü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.