Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 5 yaralı

ASAYİŞ 13.08.2018 - 14:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 5 yaralı

Denizli Acıpayam İlçesi'nde düğün konvoyu esnasında meydana gelen zincirleme kazasında  7 araç birbirine girdi. Meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Savaşkol ailesi Denizli’den gelin alımından sonra Acıpayam’a bağlı Alcı mahallesine ulaşmak üzere konvoy şeklinde yola çıktı.Kelekçi mahallesi Karapınar mevkisine gelen konvoy, iddiaya göre aynı yönde ilerleyen ve yolun solundaki piknik alanına girmek için duraklayan 20 V 1592 plakalı otomobile 20 AAV 545 plakalı gelin arabasıyla birlikte 6 araç birbiri ile çarpıştı.     Meydana gelen kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans yönlendirildi.  Yaşanan zincirleme kazada 5 yaralıdan 3'ü Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılırken 2 kişide ayakta tedavi edildi.Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir yaralı daha sonra Denizli’ye sevk edildi.   Kaza sonrası Acıpayam-Kelekçi yolu bir süre trafiğe kapalı kaldı.Meydana gelen zincirleme kazada facianın teğet geçtiği değerlendirilirken Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com    

Denizli Acıpayam İlçesi'nde düğün konvoyu esnasında meydana gelen zincirleme kazasında  7 araç birbirine girdi. Meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Savaşkol ailesi Denizli’den gelin alımından sonra Acıpayam’a bağlı Alcı mahallesine ulaşmak üzere konvoy şeklinde yola çıktı.Kelekçi mahallesi Karapınar mevkisine gelen konvoy, iddiaya göre aynı yönde ilerleyen ve yolun solundaki piknik alanına girmek için duraklayan 20 V 1592 plakalı otomobile 20 AAV 545 plakalı gelin arabasıyla birlikte 6 araç birbiri ile çarpıştı.

 

 

Meydana gelen kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans yönlendirildi.  Yaşanan zincirleme kazada 5 yaralıdan 3'ü Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılırken 2 kişide ayakta tedavi edildi.Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir yaralı daha sonra Denizli’ye sevk edildi.

 

Kaza sonrası Acıpayam-Kelekçi yolu bir süre trafiğe kapalı kaldı.Meydana gelen zincirleme kazada facianın teğet geçtiği değerlendirilirken Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.