Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler Konuşuldu

DENİZLİ 30.06.2020 - 11:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler Konuşuldu

01 Haziran 2020 tarihinden itibaren kontrollü normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Çameli’de düğün törenlerinin gerçekleştirileceği düğün salonları, Çok amaçlı sosyal tesislerde 01 Temmuz 2020 tarihinden itibaren faaliyetlerine başlayabilmelerine, düğün törenleri için uygulanacak tedbirler ve uygulamalar hakkında toplantı yapıldı.   İlçe Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Konferans Salonunda mahalle muhtarları ve ilçedeki müzisyenler ile bir araya gelerek mahallelerde yapılacak olan düğünler ile ilgili olarak uyulması gereken usul ve esaslara ilişkin bilgilendirme toplantısı yaptı.   Genelgede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda salgının, bulaşmasının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildiği hatırlatıldı.  

01 Haziran 2020 tarihinden itibaren kontrollü normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Çameli’de düğün törenlerinin gerçekleştirileceği düğün salonları, Çok amaçlı sosyal tesislerde 01 Temmuz 2020 tarihinden itibaren faaliyetlerine başlayabilmelerine, düğün törenleri için uygulanacak tedbirler ve uygulamalar hakkında toplantı yapıldı.

 

İlçe Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Konferans Salonunda mahalle muhtarları ve ilçedeki müzisyenler ile bir araya gelerek mahallelerde yapılacak olan düğünler ile ilgili olarak uyulması gereken usul ve esaslara ilişkin bilgilendirme toplantısı yaptı.

 


Genelgede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda salgının, bulaşmasının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildiği hatırlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.