Dunapack Dentaş'tan Denizlispor'a Destek!

SPOR 23.11.2018 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dunapack Dentaş'tan Denizlispor'a Destek!

Spor Toto 1. Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Denizlispor'a bir maddi destekte Dunapack Dentaş'tan geldi.   Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Necip İrdem ile görüşen Dunapack Dentaş Denizli Fabrika Genel Müdürü Başar Helvacı, Dunapack Dentaş firması adına kulübe maddi yardımda bulundu. Bağış yaptığı rakamın açıklanmasını istemediklerini belirten Başar Helvacı, "Denizlispor'a destek olmak bizim için çok önemliydi. Futbolcularımızın ve yöneticilerimizin ne kadar çok çalıştığını gördüğümüz için bizlerde Dunapack Dentaş olarak elimizden geldiğince yardım etmek istedik" dedi.  Yönetim Kurulu Üyesi Necip İrdem ise, "Kulübümüze destek olan Dunapack Dentaş firmasına ve Sn. Müdürümüz Başar Helvacı'ya yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Spor Toto 1. Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Denizlispor'a bir maddi destekte Dunapack Dentaş'tan geldi.

 

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Necip İrdem ile görüşen Dunapack Dentaş Denizli Fabrika Genel Müdürü Başar Helvacı, Dunapack Dentaş firması adına kulübe maddi yardımda bulundu.

Bağış yaptığı rakamın açıklanmasını istemediklerini belirten Başar Helvacı, "Denizlispor'a destek olmak bizim için çok önemliydi. Futbolcularımızın ve yöneticilerimizin ne kadar çok çalıştığını gördüğümüz için bizlerde Dunapack Dentaş olarak elimizden geldiğince yardım etmek istedik" dedi. 

Yönetim Kurulu Üyesi Necip İrdem ise, "Kulübümüze destek olan Dunapack Dentaş firmasına ve Sn. Müdürümüz Başar Helvacı'ya yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.