Dünya Masa Tenisi Günü Pamukkale'de Kutlandı!

SPOR 06.04.2021 - 17:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Dünya Masa Tenisi Günü Pamukkale'de Kutlandı!

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından her yıl 6 Nisan tarihinde kutlanan “Dünya Masa Tenisi Günü” kapsamında Pamukkale’nin eşsiz güzellikleri üzerinde masa tenisi etkinliği gerçekleşti.   5 Nisan Pazartesi günü saat 17.00’de Pamukkale Natural Parkta başlayacak etkinlikte masa tenisi gösterileri sergilendi. Denizli’de her sene yapılan etkinliklerden farklı olarak bu yıl Pamukkale’nin doğal ve eşsiz güzelliklerinin arka planda olduğu etkinlikte sporcular ve turistler ve katılımcılar pandemi tedbirleri çerçevesinde masa tenisi oynadı.  

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından her yıl 6 Nisan tarihinde kutlanan “Dünya Masa Tenisi Günü” kapsamında Pamukkale’nin eşsiz güzellikleri üzerinde masa tenisi etkinliği gerçekleşti.

 

5 Nisan Pazartesi günü saat 17.00’de Pamukkale Natural Parkta başlayacak etkinlikte masa tenisi gösterileri sergilendi. Denizli’de her sene yapılan etkinliklerden farklı olarak bu yıl Pamukkale’nin doğal ve eşsiz güzelliklerinin arka planda olduğu etkinlikte sporcular ve turistler ve katılımcılar pandemi tedbirleri çerçevesinde masa tenisi oynadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.