Dünya sağlık gününde sağlık için buluştular

SAĞLIK 07.04.2017 - 12:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dünya sağlık gününde sağlık için buluştular

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya Sağlık Günü'nde düzenlenen "Yaşam için sağlık” etkinliğine katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği spor kurslarına katılan kadınlarla bir araya gelen Başkan Zolan, “Her şeyin başı sağlık, sağlık yoksa hayatın anlamı yoktur” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü etkinlikleri kapsamında "Yaşam için sağlık" etkinliği düzenledi. Çamlık Mesireliği'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği spor kurslarına katılan kadınlar katıldı. Başkan Zolan, kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, sağlık ve sporun önemine dikkat çekti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin on binlere spor yaptırdığını, bu kapsamda kadınların pilates ve zumbaya büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Her şeyin başı sağlık, sağlık yoksa hayatın anlamı yoktur. Sağlığımızı korumanız için spor yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.     “Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakacağız”   Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar hanım kardeşlerimizle hangi projeyi yaptıysak başarılı oldu. Çünkü sizler bize güvendiniz, davetimizi kabul edip projelerimize katıldınız. Sizler bizim başımızın tacısınız. İnşallah bundan sonra daha güzel projelerimizde buluşacağız.” Kadınların daha sağlıklı olmak için büyük çaba gösterdiğine dikkati çeken Başkan Zolan, düzenledikleri spor kurslarının devam edeceğini kaydetti. Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın zor olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Ülkemizde istikrar sağlamak zorundayız. Güçlü olacağız. İnşallah istikrarı sağlayarak, ülkemizde sağlıklı huzurlu bir ömür sürüp çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakacağız” diye konuştu.     En fazla kilo verenlere ödül   Konuşmanın ardından Başkan Zolan, 4 aylık dönemde pilates ve zumba kursuna katılıp en fazla kilo veren 20 kadına hediyelerini verdi. Daha sonra kadınlar 3 kilometrelik yürüyüş parkurunda sağlıklı yaşam yürüyüşüne katıldı. Yürüyüşün ardından ise Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından kursiyerle yönelik vücut kitle endeksi ölçümü yapıldı. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya Sağlık Günü'nde düzenlenen "Yaşam için sağlık” etkinliğine katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği spor kurslarına katılan kadınlarla bir araya gelen Başkan Zolan, “Her şeyin başı sağlık, sağlık yoksa hayatın anlamı yoktur” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü etkinlikleri kapsamında "Yaşam için sağlık" etkinliği düzenledi. Çamlık Mesireliği'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği spor kurslarına katılan kadınlar katıldı. Başkan Zolan, kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, sağlık ve sporun önemine dikkat çekti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin on binlere spor yaptırdığını, bu kapsamda kadınların pilates ve zumbaya büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Her şeyin başı sağlık, sağlık yoksa hayatın anlamı yoktur. Sağlığımızı korumanız için spor yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

“Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakacağız”

 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar hanım kardeşlerimizle hangi projeyi yaptıysak başarılı oldu. Çünkü sizler bize güvendiniz, davetimizi kabul edip projelerimize katıldınız. Sizler bizim başımızın tacısınız. İnşallah bundan sonra daha güzel projelerimizde buluşacağız.” Kadınların daha sağlıklı olmak için büyük çaba gösterdiğine dikkati çeken Başkan Zolan, düzenledikleri spor kurslarının devam edeceğini kaydetti. Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın zor olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Ülkemizde istikrar sağlamak zorundayız. Güçlü olacağız. İnşallah istikrarı sağlayarak, ülkemizde sağlıklı huzurlu bir ömür sürüp çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakacağız” diye konuştu.

 

 

En fazla kilo verenlere ödül

 

Konuşmanın ardından Başkan Zolan, 4 aylık dönemde pilates ve zumba kursuna katılıp en fazla kilo veren 20 kadına hediyelerini verdi. Daha sonra kadınlar 3 kilometrelik yürüyüş parkurunda sağlıklı yaşam yürüyüşüne katıldı. Yürüyüşün ardından ise Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından kursiyerle yönelik vücut kitle endeksi ölçümü yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.