Dünyanın En Uzun Yürüyüşü 21 Mayıs’ta

YAŞAM 06.05.2017 - 08:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dünyanın En Uzun Yürüyüşü 21 Mayıs’ta

Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü 21 Mayıs Pazar günü yapılacak. Spor ve doğaseverler 20. Kez Kızılcabölük’ten Denizli’ye yürüyecekler. Bu yıl yürüyüş terör şehitleri için yapılacak.

Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü 21 Mayıs Pazar günü yapılacak. Spor ve doğaseverler 20. Kez Kızılcabölük’ten Denizli’ye yürüyecekler. Bu yıl yürüyüş terör şehitleri için yapılacak.   Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü 21 Mayıs Pazar günü yapılacak. Spor ve doğaseverler 21. kez Kızılcabölük’ten Denizli’ye yürüyecekler. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ve Kızılcabölüklüler Vakfı’nın katkılarıyla organize edilen yürüyüş Dünyanın en uzun yol yürüyüşlerinden bir tanesi sayılıyor. Kızılcabölük-Denizli doğa yürüyüşünün (Trekking) aynı zamanda bir solukta yürünen Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü özelliğini de koruduğunu belirten Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, 22 km.lik Doğal parkurda sürdürülen yürüyüşte değişik etkinlikler düzenleneceğini dile getirdi.  Tüm Denizlileri yürüyüşe davet eden Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli; “20 yıldır bu yol yürüyüşü gerçekleştiriliyor. Geçen yıl yoğun yağmur nedeniyle yapılamamıştı. Bu yıl hedeflerimiz doğrultusunda hava koşullarının da uygun olması halinde yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Bu yürüyüş ile doğa ile vakit geçirmek isteyenler için bir fırsat olacak. Doğaseverler, sporseverler bu yürüyüşü kaçırmasın. Doğayla iç içe olabilecekleri bir gün için lütfen programlarını bu yürüyüşe göre hazırlasınlar.” diye konuştu.    Erkli; “Kızılcabölük’te sabah: 9.00’da başlayacak olan yürüyüşe, Denizli’den katılmak isteyenler için Denizli Çamlık girişinden 21 Mayıs Pazar Günü, sabah saat:7.00’de otobüs kaldırılacak. Yürüyüşe katılmak isteyenler Kızılcabölüklüler Vakfı ile irtibata geçebilirler” dedi. 
Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü 21 Mayıs Pazar günü yapılacak. Spor ve doğaseverler 20. Kez Kızılcabölük’ten Denizli’ye yürüyecekler. Bu yıl yürüyüş terör şehitleri için yapılacak.

Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü 21 Mayıs Pazar günü yapılacak. Spor ve doğaseverler 20. Kez Kızılcabölük’ten Denizli’ye yürüyecekler. Bu yıl yürüyüş terör şehitleri için yapılacak.

 

Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü 21 Mayıs Pazar günü yapılacak. Spor ve doğaseverler 21. kez Kızılcabölük’ten Denizli’ye yürüyecekler. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ve Kızılcabölüklüler Vakfı’nın katkılarıyla organize edilen yürüyüş Dünyanın en uzun yol yürüyüşlerinden bir tanesi sayılıyor. Kızılcabölük-Denizli doğa yürüyüşünün (Trekking) aynı zamanda bir solukta yürünen Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü özelliğini de koruduğunu belirten Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, 22 km.lik Doğal parkurda sürdürülen yürüyüşte değişik etkinlikler düzenleneceğini dile getirdi.  Tüm Denizlileri yürüyüşe davet eden Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli; “20 yıldır bu yol yürüyüşü gerçekleştiriliyor. Geçen yıl yoğun yağmur nedeniyle yapılamamıştı. Bu yıl hedeflerimiz doğrultusunda hava koşullarının da uygun olması halinde yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Bu yürüyüş ile doğa ile vakit geçirmek isteyenler için bir fırsat olacak. Doğaseverler, sporseverler bu yürüyüşü kaçırmasın. Doğayla iç içe olabilecekleri bir gün için lütfen programlarını bu yürüyüşe göre hazırlasınlar.” diye konuştu.

 

 Erkli; “Kızılcabölük’te sabah: 9.00’da başlayacak olan yürüyüşe, Denizli’den katılmak isteyenler için Denizli Çamlık girişinden 21 Mayıs Pazar Günü, sabah saat:7.00’de otobüs kaldırılacak. Yürüyüşe katılmak isteyenler Kızılcabölüklüler Vakfı ile irtibata geçebilirler” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.