'Dur' ihtarına rağmen kaçan otomobilden uyuşturucu çıktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2020 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

'Dur' ihtarına rağmen kaçan otomobilden uyuşturucu çıktı

İHA- Denizli’de polisin 'dur' ihtarına uymayarak otomobille kaçan şahıslar, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. Otomobilde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve içiminde kullanılan malzemeler çıktı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Denizli’de polis ekiplerinin uygulama noktasında 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 34 EK 247 plakalı otomobil kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. İçinde bulunan 3 şahsı gözaltına alan polis ekipleri otomobilde arama yaptı. Yapılan aramada az miktarda metamfetamin ve içiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olay yerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sevk edildi. Ehliyeti iptal edilen M.A.’ya cezai işlem uygulanırken, şahıs gözaltına alındı. Yanında bulunan H.C. isimli şahıs ise uyuşturucu madde kullanımından gözaltına alındı. İsmi öğrenilemeyen bir kişi ise her şeyden habersiz olduğunu, arkadaşlarının gideceği yere bırakmaları için otomobile bindiğini söyledi. Şahısların kullandıkları otomobil trafikten men edilerek otoparka çekildi.   

İHA- Denizli’de polisin 'dur' ihtarına uymayarak otomobille kaçan şahıslar, kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. Otomobilde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve içiminde kullanılan malzemeler çıktı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.


Denizli’de polis ekiplerinin uygulama noktasında 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 34 EK 247 plakalı otomobil kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. İçinde bulunan 3 şahsı gözaltına alan polis ekipleri otomobilde arama yaptı. Yapılan aramada az miktarda metamfetamin ve içiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olay yerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sevk edildi. Ehliyeti iptal edilen M.A.’ya cezai işlem uygulanırken, şahıs gözaltına alındı. Yanında bulunan H.C. isimli şahıs ise uyuşturucu madde kullanımından gözaltına alındı. İsmi öğrenilemeyen bir kişi ise her şeyden habersiz olduğunu, arkadaşlarının gideceği yere bırakmaları için otomobile bindiğini söyledi.


Şahısların kullandıkları otomobil trafikten men edilerek otoparka çekildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.