Duş Jeli

YAŞAM 28.09.2020 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Duş Jeli

Vücut temizliğinin en önemli ürünlerinden biri ne diye düşünürsek bu duş jeli olacaktır. Bir bakıma sabunun sıvı durumuna gelmiş şekli desek doğru olacaktır. Bu jellerin her türlü kokuda olanı ve her türlü renkte olanı vardır. En yaygın olanları çilek, kakao gibi alışılagelmiş kokuları olan jellerdir. Bizim tanıtacağımız ürünün kokusu çilektir.   Mis gibi İşte zor bir gün geçirdikten, uzunca bir süre spor yaptıktan, yani iyice yorulup terledikten sonra sizi çilek kokulu duş jeli ile alabileceğiniz duş kadar rahatlatabilecek çok az şey vardır. Ayrıca bu bahsi geçen jeller sadece vücudunuzu temizleyip güzel kokusuyla sizi rahatlatmakla kalmaz, aynı zamanda teninizi yumuşatır, pürüzsüzleştirir. Ama siz yine de cildinizi riske atmayın. Cildinize uygun olan jelleri araştırın, uygun olmayanları da kullanmayın. Jelin içindeki belirli bir maddeye / maddelere alerjiniz bile olabilir. Ama en basitinden cilt tipinize uygun jelleri seçmeniz gerekir.   Cilt tipleri genel olarak kuru, hassas ve yağlı olarak ayrılabilir. Örneğin kuru bir cilde sahipseniz nemlendirici ve E vitamini içerikli jelleri tercih etmeniz gerekir. Cilt tipinize uygun olduğundan emin olduktan sonra dermokil çilekli duş jelinizin keyfini doya doya çıkarabilirsiniz. Dermokil’in therapy serisinden killi bir duş jeli olan Dermokil therapy duş jeline bu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.dermokilshop.com/gunluk-dus-jeli.  

Vücut temizliğinin en önemli ürünlerinden biri ne diye düşünürsek bu duş jeli olacaktır. Bir bakıma sabunun sıvı durumuna gelmiş şekli desek doğru olacaktır. Bu jellerin her türlü kokuda olanı ve her türlü renkte olanı vardır. En yaygın olanları çilek, kakao gibi alışılagelmiş kokuları olan jellerdir. Bizim tanıtacağımız ürünün kokusu çilektir.

 

Mis gibi

İşte zor bir gün geçirdikten, uzunca bir süre spor yaptıktan, yani iyice yorulup terledikten sonra sizi çilek kokulu duş jeli ile alabileceğiniz duş kadar rahatlatabilecek çok az şey vardır. Ayrıca bu bahsi geçen jeller sadece vücudunuzu temizleyip güzel kokusuyla sizi rahatlatmakla kalmaz, aynı zamanda teninizi yumuşatır, pürüzsüzleştirir. Ama siz yine de cildinizi riske atmayın. Cildinize uygun olan jelleri araştırın, uygun olmayanları da kullanmayın. Jelin içindeki belirli bir maddeye / maddelere alerjiniz bile olabilir. Ama en basitinden cilt tipinize uygun jelleri seçmeniz gerekir.

 

Cilt tipleri genel olarak kuru, hassas ve yağlı olarak ayrılabilir. Örneğin kuru bir cilde sahipseniz nemlendirici ve E vitamini içerikli jelleri tercih etmeniz gerekir. Cilt tipinize uygun olduğundan emin olduktan sonra dermokil çilekli duş jelinizin keyfini doya doya çıkarabilirsiniz. Dermokil’in therapy serisinden killi bir duş jeli olan Dermokil therapy duş jeline bu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.dermokilshop.com/gunluk-dus-jeli.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.