Düşen yıldırım sonrası evde yangın çıktı

DİĞER 07.06.2016 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Düşen yıldırım sonrası evde yangın çıktı

Denizli Tavas İlçesi’nde yağmur ve dolu bir anda bastırdı. Yağan şiddetli yağmur sonrası bir eve yıldırım düştü.

Denizli Tavas İlçesi’nde bir anda başlayan dolu yağışı ve ardından sağanak yağış, vatandaşlara çok zor saatler yaşatmaya yetti. Kızılca Mahallesi’nde dolu yağışının ardından başlayan sağanak yağış sonrası bir eve yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu evin çatısında yangın çıkarken, yıldırım etkisi ile evdeki televizyonunda patladığı belirtildi. Mahalle sakinleri ve komşuların hemen yardıma koştuğu olay, İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yıldırım düşmesi sonrası çıkan yangına müdahale ederek söndürüldü. Yaşanan bu olayda can kaybı ve yaralanma olmazken evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Denizli Tavas İlçesi’nde yağmur ve dolu bir anda bastırdı. Yağan şiddetli yağmur sonrası bir eve yıldırım düştü.

Denizli Tavas İlçesi’nde bir anda başlayan dolu yağışı ve ardından sağanak yağış, vatandaşlara çok zor saatler yaşatmaya yetti. Kızılca Mahallesi’nde dolu yağışının ardından başlayan sağanak yağış sonrası bir eve yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu evin çatısında yangın çıkarken, yıldırım etkisi ile evdeki televizyonunda patladığı belirtildi.

Mahalle sakinleri ve komşuların hemen yardıma koştuğu olay, İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yıldırım düşmesi sonrası çıkan yangına müdahale ederek söndürüldü. Yaşanan bu olayda can kaybı ve yaralanma olmazken evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.