Duyarlı sürücü olası faciayı önledi

DENİZLİ 25.03.2017 - 08:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Duyarlı sürücü olası faciayı önledi

Denizli Askeri yolda alkollü olduğu belirtilen sürücü sol şeritte durdu. Çoğu sürücü korna basıp giderken duyarlı bir sürücü olası faciayı önledi.

FOTO/ Denizli Trafik Grubu   Olay,dün akşam saat 20.00 sularında Askeri  Yol'da meydana geldi. İddialara göre alkollü bir sürücü askeri yolda seyir halindeyken, alkolün etkisi ile sızdığı ve ayağı frene basılı şekilde yolun sol şeridinde durdu. Seyir halindeki sürücüler ise olaya tepki gösterip korna basarak yanından uzaklaştı. Olayı gören duyarlı sürücü Cüneyt D. isimli vatandaş aracın arkasına park etti.   Diğer sürücüler gibi korna basıp gitmek yerine, sürücünün kalp krizi geçirmiş olabileceğini düşünerek aracından indi. Aracı kontrol eden duyarlı sürücü, araç içinde alkolden sızdığı ve ayağının hala frende olmasını fark edince olayın ciddiyetinin farkına vardı. Alkollü sürücünün ayağını frenden bir anda çekmesi sonucu olası faciayı önlemek için önce aracın el frenini çekti. Daha sonra alkollü sürücünün bir an uyandığında aracı hareket ettirmemesi için kontak anahtarını aldı. 112 çağrı merkezini 3 kez aradığını belirten duyarlı sürücü kimsenin gelmediğini ifade etti.     Olay yerinde aracını arakasına park ederek dörtlüleri yakan duyarlı sürücü, yoldan geçen diğer sürücüler tarafından, olayı bilmedikleri için korna basarak hakarete uğradı. Bu duruma aldırış etmeden alkollü sürücünün başında bekleyen Cüneyt D. 25 dakika sonra  olay yerinden geçen asayiş ekibinin yanlarına gelmesi ile rahat bir nefes aldı.   Olayı sosyal medyadan paylaşarak yaşadıklarını ifade eden ve kimseye bir zarar gelmediğine sevinen sürücü, yaptığı bu duyarlı davranıştan dolayı taktir ve tebrikler aldı.  
Denizli Askeri yolda alkollü olduğu belirtilen sürücü sol şeritte durdu. Çoğu sürücü korna basıp giderken duyarlı bir sürücü olası faciayı önledi.

FOTO/ Denizli Trafik Grubu

 

Olay,dün akşam saat 20.00 sularında Askeri  Yol'da meydana geldi. İddialara göre alkollü bir sürücü askeri yolda seyir halindeyken, alkolün etkisi ile sızdığı ve ayağı frene basılı şekilde yolun sol şeridinde durdu. Seyir halindeki sürücüler ise olaya tepki gösterip korna basarak yanından uzaklaştı. Olayı gören duyarlı sürücü Cüneyt D. isimli vatandaş aracın arkasına park etti.

 

Diğer sürücüler gibi korna basıp gitmek yerine, sürücünün kalp krizi geçirmiş olabileceğini düşünerek aracından indi. Aracı kontrol eden duyarlı sürücü, araç içinde alkolden sızdığı ve ayağının hala frende olmasını fark edince olayın ciddiyetinin farkına vardı. Alkollü sürücünün ayağını frenden bir anda çekmesi sonucu olası faciayı önlemek için önce aracın el frenini çekti. Daha sonra alkollü sürücünün bir an uyandığında aracı hareket ettirmemesi için kontak anahtarını aldı. 112 çağrı merkezini 3 kez aradığını belirten duyarlı sürücü kimsenin gelmediğini ifade etti.

 

 

Olay yerinde aracını arakasına park ederek dörtlüleri yakan duyarlı sürücü, yoldan geçen diğer sürücüler tarafından, olayı bilmedikleri için korna basarak hakarete uğradı. Bu duruma aldırış etmeden alkollü sürücünün başında bekleyen Cüneyt D. 25 dakika sonra  olay yerinden geçen asayiş ekibinin yanlarına gelmesi ile rahat bir nefes aldı.

 

Olayı sosyal medyadan paylaşarak yaşadıklarını ifade eden ve kimseye bir zarar gelmediğine sevinen sürücü, yaptığı bu duyarlı davranıştan dolayı taktir ve tebrikler aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.