Eczanelerin Çalışma Saatleri Değişti

SAĞLIK 31.03.2020 - 18:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eczanelerin Çalışma Saatleri Değişti

Denizli’de eczanelerin çalışma saatleri, coronavirüs önlemleri kapsamında yeniden düzenlenerek 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren sabah 09.00 akşam 17.00 saatleri arasında faaliyet gösterecekleri belirlendi.   16. Bölge Denizli Eczacı Odasından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Değerli Meslektaşlarımız, İl Sağlık Müdürlüğüyle yaptığımız görüşme neticesinde; Corona virüsünün yayılma hızını azaltmak, eczacı ve eczane çalışanlarının enfekte olma riskini en aza indirmek, eczanelerden ilaç temin eden halkımızın temasını minimize etmek amacıyla; - 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren eczane açılış kapanış saatlerinin 09:00-17:00 olarak düzenlenmesine, - Hava şartları imkan verdiği müddetçe ve halkımızı mağdur etmeden, eczanelerimizin kepenk arkası yada kapıdan hizmet vermesine karar verilmiştir. Sizin ve çalışanlarınız.” denildi.   CORONA VİRÜSE HAVA ŞARTLARINA GÖRE TEDBİR   Açıklamada, hava şartları imkan verdiği müddetçe ve halkı mağdur etmeden eczanelerin kepenk arkasından ya da kapıdan hizmet vereceği de kaydedildi.

Denizli’de eczanelerin çalışma saatleri, coronavirüs önlemleri kapsamında yeniden düzenlenerek 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren sabah 09.00 akşam 17.00 saatleri arasında faaliyet gösterecekleri belirlendi.

 

16. Bölge Denizli Eczacı Odasından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Değerli Meslektaşlarımız, İl Sağlık Müdürlüğüyle yaptığımız görüşme neticesinde; Corona virüsünün yayılma hızını azaltmak, eczacı ve eczane çalışanlarının enfekte olma riskini en aza indirmek, eczanelerden ilaç temin eden halkımızın temasını minimize etmek amacıyla; - 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren eczane açılış kapanış saatlerinin 09:00-17:00 olarak düzenlenmesine, - Hava şartları imkan verdiği müddetçe ve halkımızı mağdur etmeden, eczanelerimizin kepenk arkası yada kapıdan hizmet vermesine karar verilmiştir. Sizin ve çalışanlarınız.” denildi.

 

CORONA VİRÜSE HAVA ŞARTLARINA GÖRE TEDBİR

 

Açıklamada, hava şartları imkan verdiği müddetçe ve halkı mağdur etmeden eczanelerin kepenk arkasından ya da kapıdan hizmet vereceği de kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.