Efsane Başkan'dan Rektör Bağ'a ziayeret

GÜNDEM 08.09.2016 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Efsane Başkan'dan Rektör Bağ'a ziayeret

denizli haber / denizli 20 haber / Efsane Başkan'dan Rektör Bağ'a ziayeret

AK Parti Acıpayam Kurucu İlçe Başkanı, Acıpayam Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kırgıl, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret etti.   Efsane Başkan olarak da anılan Mehmet Kırgıl, Acıpayamlı hemşerisi olan Pamukkale Üniversitesi Rekrörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.   Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın Rektör olmasından dolayı, Acıpayam halkı olarak gururlandıklarını dile getiren Başkan Kırgıl şunları kaydetti: "Acıpayamlı hemşerilerimizi böylesine güzel makamlarda görmek bizim ve ilçemiz için gurur kaynağıdır. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. Rektör Bağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kırgıl'a teşekkürlerini sundu. 
denizli haber / denizli 20 haber / Efsane Başkan'dan Rektör Bağ'a ziayeret

AK Parti Acıpayam Kurucu İlçe Başkanı, Acıpayam Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kırgıl, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret etti.

 

Efsane Başkan olarak da anılan Mehmet Kırgıl, Acıpayamlı hemşerisi olan Pamukkale Üniversitesi Rekrörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın Rektör olmasından dolayı, Acıpayam halkı olarak gururlandıklarını dile getiren Başkan Kırgıl şunları kaydetti: "Acıpayamlı hemşerilerimizi böylesine güzel makamlarda görmek bizim ve ilçemiz için gurur kaynağıdır. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. Rektör Bağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kırgıl'a teşekkürlerini sundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.