Ege Denizin de deprem!

GÜNDEM 17.05.2017 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ege Denizin de deprem!

Merkez üssü Ege Denizi'nde 12 Adalarda Greece'de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem Ege Bölgesini salladı. Denizli'de hissedilen deprem İzmir, Uşak, Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Kütahya’da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi, Ege Denizi'nde 12 Adalarda Greece'de  5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İzmir, Uşak, Balıkesir, Denizli, Çanakkale, Bursa ve Kütahya'da da hissedilen deprem bölgede paniğe yol açtı   Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 14.30'da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Ege Denizi'nde bulunan 12 adalardan Dodecanese Islands, Greece'de meydana geldi. Yerin 10 km derinliğinde meydana gelen deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi.   Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise 4.9 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte oluştuğunu duyurdu.
Merkez üssü Ege Denizi'nde 12 Adalarda Greece'de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem Ege Bölgesini salladı. Denizli'de hissedilen deprem İzmir, Uşak, Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Kütahya’da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi, Ege Denizi'nde 12 Adalarda Greece'de  5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İzmir, Uşak, Balıkesir, Denizli, Çanakkale, Bursa ve Kütahya'da da hissedilen deprem bölgede paniğe yol açtı

 

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 14.30'da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Ege Denizi'nde bulunan 12 adalardan Dodecanese Islands, Greece'de meydana geldi. Yerin 10 km derinliğinde meydana gelen deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

 

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise 4.9 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte oluştuğunu duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.