Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı 14. Kez Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

DENİZLİ 28.02.2018 - 16:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı 14. Kez Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

Bölgemizin en önemli fuar organizasyonlarından olan Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı bu yıl 14. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarın açılış kurdelesini Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri kesti.   EGS Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'ndaki açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Tarım İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve vatandaşlar katıldı.   Vali Hasan Karahan kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmada fuarın hayırlı olmasını dileyerek; “Denizlimiz, her alanda olduğu gibi tarım alanında da önemli yol katetmiştir. Bu fuar da onun göstergesidir. Bu Fuarın tarıma ve çiftçimize katkısı yadsınamaz. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.   Konuşmaların ardından Vali Hasan Karahan ve törene katılan diğer protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra protokol üyeleri ve davetliler stantları gezerek yetkililerden bilgi aldılar.     Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri ve bağcılık, tohum, fide, fidan, bahçecilikle ilgili teknoloji, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, hayvancılık sektörleri ile ilgili teknik ve teknolojik bir çok ürün tanıtılacak.     30 bin metrekare alanda 214 firmanın yer aldığı ve yaklaşık 200 bin kişinin üzerinde ziyaret etmesi beklenilen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 4 Mart Pazar akşamına kadar sürecek.  

Bölgemizin en önemli fuar organizasyonlarından olan Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı bu yıl 14. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarın açılış kurdelesini Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri kesti.

 

EGS Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'ndaki açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Tarım İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve vatandaşlar katıldı.

 

Vali Hasan Karahan kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmada fuarın hayırlı olmasını dileyerek; “Denizlimiz, her alanda olduğu gibi tarım alanında da önemli yol katetmiştir. Bu fuar da onun göstergesidir. Bu Fuarın tarıma ve çiftçimize katkısı yadsınamaz. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Vali Hasan Karahan ve törene katılan diğer protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra protokol üyeleri ve davetliler stantları gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

 

 

Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri ve bağcılık, tohum, fide, fidan, bahçecilikle ilgili teknoloji, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, hayvancılık sektörleri ile ilgili teknik ve teknolojik bir çok ürün tanıtılacak.

 

 

30 bin metrekare alanda 214 firmanın yer aldığı ve yaklaşık 200 bin kişinin üzerinde ziyaret etmesi beklenilen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 4 Mart Pazar akşamına kadar sürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.