Eğitim-Bir-Sen Eğitimin Görünmez Kahramanlarıyla Buluştu

EĞİTİM 26.02.2018 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eğitim-Bir-Sen Eğitimin Görünmez Kahramanlarıyla Buluştu

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Teşkilatı; Yardımcı Hizmetler Sınıfı, Teknik Hizmetler Sınıfı, Genel İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan üyeleriyle Dedeman Otel'de bir araya geldi.   Katılımın yüksek olduğu toplantı, Şube Başkanı Kazım Tefçi’nin konuşmasıyla başladı. Başkan Tefçi; eğitimin görünmez kahramanlarıyla birlikte olmaktan çok memnun olduklarını dile getirerek sözlerine şöyle devam etti; "Eğitimde her aktör özne, akıtılan her ter kutsal, emek veren herkes değerlidir. Yardımcı Hizmetler Sınıfı, Teknik Hizmetler Sınıfı, Genel İdare Hizmetleri Sınıfında görev yapan siz değerli üyelerimizle geçmişi hatırlamak, şu anı değerlendirmek ve geleceği planlamak için toplanmış bulunmaktayız.     Toplu sözle süreçlerinden de bahseden Tefçi sözlerine şöyle devam etti; ‘4/C lilerin kadroya geçmesindeki mücadelemizi hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Eğitimin her kademesinde canla başla mücadele eden; eğitimin görünmeyen yüzü, gizli öznesi siz değerli eğitim çalışanlarımızın sorularına cevap, sorunlarına çözüm ürettik, üretmeye de devam edeceğiz.   Çameli'den Güney'e, Beyağaç'tan Çivril'e, Çardak'tan Babadağ'a kadar 19 İlçeden  toplantımıza katılan üyelerimize teşekkür ederiz.’ diyerek sözlerini tamamladı. Toplantının son bölümünde ise; üyelerin soru-cevap kısmıyla tamamlandı.    

Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Teşkilatı; Yardımcı Hizmetler Sınıfı, Teknik Hizmetler Sınıfı, Genel İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan üyeleriyle Dedeman Otel'de bir araya geldi.

 

Katılımın yüksek olduğu toplantı, Şube Başkanı Kazım Tefçi’nin konuşmasıyla başladı. Başkan Tefçi; eğitimin görünmez kahramanlarıyla birlikte olmaktan çok memnun olduklarını dile getirerek sözlerine şöyle devam etti; "Eğitimde her aktör özne, akıtılan her ter kutsal, emek veren herkes değerlidir. Yardımcı Hizmetler Sınıfı, Teknik Hizmetler Sınıfı, Genel İdare Hizmetleri Sınıfında görev yapan siz değerli üyelerimizle geçmişi hatırlamak, şu anı değerlendirmek ve geleceği planlamak için toplanmış bulunmaktayız.

 

 

Toplu sözle süreçlerinden de bahseden Tefçi sözlerine şöyle devam etti; ‘4/C lilerin kadroya geçmesindeki mücadelemizi hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Eğitimin her kademesinde canla başla mücadele eden; eğitimin görünmeyen yüzü, gizli öznesi siz değerli eğitim çalışanlarımızın sorularına cevap, sorunlarına çözüm ürettik, üretmeye de devam edeceğiz.

 

Çameli'den Güney'e, Beyağaç'tan Çivril'e, Çardak'tan Babadağ'a kadar 19 İlçeden  toplantımıza katılan üyelerimize teşekkür ederiz.’ diyerek sözlerini tamamladı. Toplantının son bölümünde ise; üyelerin soru-cevap kısmıyla tamamlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.