Eğitim-Bir-Sen onları unutmadı

EĞİTİM 25.11.2016 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eğitim-Bir-Sen onları unutmadı

Eğitim-Bir-Sen onları unutmadı / denizli haber / denizli 20 haber

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube yönetimi ve Kadınlar Komisyonu üyeleri 24 Kasım öğretmenler gününde, huzurevinde bulunan öğretmenleri ziyaret etti.   Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube yönetimi ve Kadınlar komisyonu üyeleri Denizli Huzurevinde bulunan emekli öğretmenleri ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar. Ziyarete çiçeklerle giden Eğitim-Bir-Sen yöneticileri duygu dolu anlar yaşadı. Sendika üyeleri tek tek öğretmenlerle ilgilenerek emekli öğretmenlerin kendi dönemlerindeki öğretmenlik tecrübelerini dinlediler.   Şube Başkanı Kazım Tefçi bu anlamlı günün en güzel ziyaretlerinden biri olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; ‘24 Kasım öğretmenler gününüzü en kalbi duygularla şahsım ve teşkilatım adına kutluyorum. Biz öğretmenler sizin gibi değerli öğretmenlerden aldığımız bu bayrağı en zirveye ulaştırmak için çalışıyoruz. Bugün sizlerle aynı ortamda bulunmak bizler için büyük bir mutluluktur’ diyerek sözlerini tamamladı.   Emekli öğretmenler yaşadığı tecrübelerin yanı sıra gelen ziyaretçilere şiirler okudular. Bu güne özel hatıra fotoğrafları çektirilerek ziyaret sona erdi.  
Eğitim-Bir-Sen onları unutmadı / denizli haber / denizli 20 haber

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube yönetimi ve Kadınlar Komisyonu üyeleri 24 Kasım öğretmenler gününde, huzurevinde bulunan öğretmenleri ziyaret etti.

 

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube yönetimi ve Kadınlar komisyonu üyeleri Denizli Huzurevinde bulunan emekli öğretmenleri ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar. Ziyarete çiçeklerle giden Eğitim-Bir-Sen yöneticileri duygu dolu anlar yaşadı. Sendika üyeleri tek tek öğretmenlerle ilgilenerek emekli öğretmenlerin kendi dönemlerindeki öğretmenlik tecrübelerini dinlediler.

 

Şube Başkanı Kazım Tefçi bu anlamlı günün en güzel ziyaretlerinden biri olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; ‘24 Kasım öğretmenler gününüzü en kalbi duygularla şahsım ve teşkilatım adına kutluyorum. Biz öğretmenler sizin gibi değerli öğretmenlerden aldığımız bu bayrağı en zirveye ulaştırmak için çalışıyoruz. Bugün sizlerle aynı ortamda bulunmak bizler için büyük bir mutluluktur’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

Emekli öğretmenler yaşadığı tecrübelerin yanı sıra gelen ziyaretçilere şiirler okudular. Bu güne özel hatıra fotoğrafları çektirilerek ziyaret sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.