Eğitimde Değerler Eğitimi Programı Zirvesi Başladı

EĞİTİM 21.11.2019 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eğitimde Değerler Eğitimi Programı Zirvesi Başladı

Eğitimde Değerler Eğitimi Programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen EDEP (Eğitimde Değerler Eğitimi Programı) Zirvesi Vali Hasan Karahan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.   Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe; ValiHasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Prof. Dr. Necati Cemaloğlu, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan zirvenin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz; “Prof. Dr. Necati Cemaloğlu Hocamızı kitaplarından tanıyoruz ve bugün gerçekleştirdiğimiz Edep Zirvesi sayesinde de kendisini yakından tanıma fırsatı bulduk. Değerli Hocamızın, her şeyden önce, eğitim öğretim ve 2023 Eğitim Vizyonu ile ilgili yayınladığı kitaplar var.  Bu vesileyle, kurumum adına, bizler için böyle zaman ayırmasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Denizli, eğitim öğretimde artık marka bir şehir. Bu markayı yaratan da değerli öğretmen arkadaşlarım. Bu arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerek YKS’de gerek LGS’de gerekse hayat boyu öğrenmede kısacası her alanda iddialı olduğumuzu söylüyor ve hepinize tekrardan teşekkür ediyorum “ dedi.     Düzenlenen Edep Zirvesinde konuşan Vali Hasan Karahan; “Bu tür projeler sayesinde değerli hocalarımız, bizleri aydınlatmak ve siz değerli öğretmenlerimize yön göstermek, vizyon vermek üzere buradalar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Milli Eğitim tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de her zaman önemlidir “ dedi.   Konuşmanın ardından Prof. Dr. Necati Cemaloğlu adına Denizli’de dikilen fidanın sertifikası Valimiz Hasan Karahan tarafından kendisine takdim edildi. Düzenlenen program Prof. Dr. Necati Cemaloğlu’nun “Nasıl Lider Öğretmen Olabilirim” konulu sunumu ile devam etti.   Milli ve manevi değerlere sahip, sorumluluk ve inisiyatif alabilen, yenilikçi ve gelişime açık nesil yetiştirmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Edep Zirvesi; 20-21 Kasım tarihlerinde Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde iki gün boyunca sürecek.    

Eğitimde Değerler Eğitimi Programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen EDEP (Eğitimde Değerler Eğitimi Programı) Zirvesi Vali Hasan Karahan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe; ValiHasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Prof. Dr. Necati Cemaloğlu, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan zirvenin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz; “Prof. Dr. Necati Cemaloğlu Hocamızı kitaplarından tanıyoruz ve bugün gerçekleştirdiğimiz Edep Zirvesi sayesinde de kendisini yakından tanıma fırsatı bulduk. Değerli Hocamızın, her şeyden önce, eğitim öğretim ve 2023 Eğitim Vizyonu ile ilgili yayınladığı kitaplar var.  Bu vesileyle, kurumum adına, bizler için böyle zaman ayırmasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Denizli, eğitim öğretimde artık marka bir şehir. Bu markayı yaratan da değerli öğretmen arkadaşlarım. Bu arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerek YKS’de gerek LGS’de gerekse hayat boyu öğrenmede kısacası her alanda iddialı olduğumuzu söylüyor ve hepinize tekrardan teşekkür ediyorum “ dedi.

 

 

Düzenlenen Edep Zirvesinde konuşan Vali Hasan Karahan; “Bu tür projeler sayesinde değerli hocalarımız, bizleri aydınlatmak ve siz değerli öğretmenlerimize yön göstermek, vizyon vermek üzere buradalar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Milli Eğitim tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de her zaman önemlidir “ dedi.

 

Konuşmanın ardından Prof. Dr. Necati Cemaloğlu adına Denizli’de dikilen fidanın sertifikası Valimiz Hasan Karahan tarafından kendisine takdim edildi. Düzenlenen program Prof. Dr. Necati Cemaloğlu’nun “Nasıl Lider Öğretmen Olabilirim” konulu sunumu ile devam etti.

 

Milli ve manevi değerlere sahip, sorumluluk ve inisiyatif alabilen, yenilikçi ve gelişime açık nesil yetiştirmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Edep Zirvesi; 20-21 Kasım tarihlerinde Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde iki gün boyunca sürecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.