Eğitime Hayırsever Katkısı Devam Ediyor

EĞİTİM 28.11.2018 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eğitime Hayırsever Katkısı Devam Ediyor

Hayırsever Prof.Dr.Veli Çobankara tarafından yaptırılacak olan, Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ndeki Sınıf Laboratuvarı Yapım Protokolü,  Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle imzalandı.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever Prof.Dr. Veli Çobankara katıldı.   Denizli’nin hayırseverlik alanında Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Vali Hasan Karahan, Hayırseverlerimize eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Vali Karahan daha sonra Hayırsever Prof.Dr. Veli Çobankara ile  Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ndeki yaptırılacak olan Sınıf Laboratuvarı Yapım Protokolünü imzaladı. 

Hayırsever Prof.Dr.Veli Çobankara tarafından yaptırılacak olan, Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ndeki Sınıf Laboratuvarı Yapım Protokolü,  Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle imzalandı.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever Prof.Dr. Veli Çobankara katıldı.

 

Denizli’nin hayırseverlik alanında Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Vali Hasan Karahan, Hayırseverlerimize eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Vali Karahan daha sonra Hayırsever Prof.Dr. Veli Çobankara ile  Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ndeki yaptırılacak olan Sınıf Laboratuvarı Yapım Protokolünü imzaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.