Eğitime Taze Kan

EĞİTİM 16.10.2019 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eğitime Taze Kan

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ilimizin çeşitli ilçelerinde ilk atama olarak göreve başlayan sözleşmeli öğretmenlerle bir araya geldi.   İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme ve tanışma toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik ve ilk atama ile ilimizde göreve başlayan sözleşmeli öğretmenler katıldı.     Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Müdür Oğuz “İlimize ve öğretmenlik mesleğine hoş geldiniz. Öğretmenlik sevda işi, aşk ve gönül işidir. Sizlerin aramıza katılması ile gücümüze güç kattık. Öğretmen rol modeldir. İlimizdeDeğerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimizi anne-baba sevgisi, vatan-bayrak sevgisi ile yetiştirmek için çalışıyoruz. Okul-veli –öğretmen bağı ne kadar güçlü olursa eğitimde o denli başarıyı yakalarız.Velilerinizle iletişim içerisinizde olunuz. Meslek hayatınızda başarılar dilerim” dedi.   Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Öğretmen atamaları ile ilimizde 73 öğretmen göreve başladı.  

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ilimizin çeşitli ilçelerinde ilk atama olarak göreve başlayan sözleşmeli öğretmenlerle bir araya geldi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme ve tanışma toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik ve ilk atama ile ilimizde göreve başlayan sözleşmeli öğretmenler katıldı.

 

 

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Müdür Oğuz “İlimize ve öğretmenlik mesleğine hoş geldiniz. Öğretmenlik sevda işi, aşk ve gönül işidir. Sizlerin aramıza katılması ile gücümüze güç kattık. Öğretmen rol modeldir. İlimizdeDeğerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimizi anne-baba sevgisi, vatan-bayrak sevgisi ile yetiştirmek için çalışıyoruz. Okul-veli –öğretmen bağı ne kadar güçlü olursa eğitimde o denli başarıyı yakalarız.Velilerinizle iletişim içerisinizde olunuz. Meslek hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Öğretmen atamaları ile ilimizde 73 öğretmen göreve başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.