Eğitimler istihdama dönüşüyor

DTO 25.04.2017 - 10:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eğitimler istihdama dönüşüyor

Denizli Ticaret Odası’nın düzenlediği girişimcilik eğitimlerine katılan girişimciler, işyeri açmaya, istihdam sağlamaya, ekonomiye dinamizm kazandırmaya başladı.

Denizli Ticaret Odası’nın düzenlediği girişimcilik eğitimlerine katılan girişimciler, işyeri açmaya, istihdam sağlamaya, ekonomiye dinamizm kazandırmaya başladı.    DTO’dan Girişimcilik Eğitimi alan Belkıs İnesi’nin çocuk giyim mağazasının açılışını yapan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Girişimcilik eğitimleri ile tohumlar saçtık. Filizlenen tohumlar misali, açılan her işletme ekonomimize bahar canlılığı getirecek” dedi.   Denizli Ticaret Odası bünyesinde devam eden Girişimcilik Eğitimleri meyvelerini vermeye başladı. Bu eğitimlere katılan Belkıs İnesi, İstasyon Caddesi’nde çocuk giyim mağazası açtı. Mağazanın açılışını, Girişimci Belkıs İnesi’nin daveti üzerine Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan gerçekleştirdi.     Açılışa İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık da katıldı. Kalabalık bir davetli topluluğu ve müşterilerin de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, girişimcilik eğitimlerinin sonuçlarını böylesine güzel bir şekilde almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.   Erdoğan, “Ben girişimcilik eğitimlerini, toprağı sürerek tohum saçmaya benzetiyorum. Bizden eğitim alarak işyerini kuran Belkıs İnesi gibi girişimci kardeşlerimizin işletmelerinin, baharla birlikte filizlenen bitkiler gibi ekonomimize canlılık getireceğine inanıyorum. Açılan her yeni işyeri, istihdam demek, işbirliği yaptığı sektörlere müşteri, partner demek. Böyle güzel şeyler olduğunu görmek beni umutlandırıyor. Daha çok çalışmamız, daha çok girişimci yetiştirmemiz konusunda bize güç ve motivasyon kaynağı oluyor. Ben girişimcilik eğitimine katılan kardeşlerimize sertifikalarını takdim ederken, her birine işyerlerinin açılışlarına katılacağıma dair söz verdim. Bu sözümü tekrar ediyorum. Her yeni işletmenin açılışında bulunmak bizim için onur kaynağıdır” diye konuştu
Denizli Ticaret Odası’nın düzenlediği girişimcilik eğitimlerine katılan girişimciler, işyeri açmaya, istihdam sağlamaya, ekonomiye dinamizm kazandırmaya başladı.

Denizli Ticaret Odası’nın düzenlediği girişimcilik eğitimlerine katılan girişimciler, işyeri açmaya, istihdam sağlamaya, ekonomiye dinamizm kazandırmaya başladı.

 

 DTO’dan Girişimcilik Eğitimi alan Belkıs İnesi’nin çocuk giyim mağazasının açılışını yapan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Girişimcilik eğitimleri ile tohumlar saçtık. Filizlenen tohumlar misali, açılan her işletme ekonomimize bahar canlılığı getirecek” dedi.

 

Denizli Ticaret Odası bünyesinde devam eden Girişimcilik Eğitimleri meyvelerini vermeye başladı. Bu eğitimlere katılan Belkıs İnesi, İstasyon Caddesi’nde çocuk giyim mağazası açtı. Mağazanın açılışını, Girişimci Belkıs İnesi’nin daveti üzerine Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan gerçekleştirdi.

 

 

Açılışa İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık da katıldı. Kalabalık bir davetli topluluğu ve müşterilerin de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, girişimcilik eğitimlerinin sonuçlarını böylesine güzel bir şekilde almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

Erdoğan, “Ben girişimcilik eğitimlerini, toprağı sürerek tohum saçmaya benzetiyorum. Bizden eğitim alarak işyerini kuran Belkıs İnesi gibi girişimci kardeşlerimizin işletmelerinin, baharla birlikte filizlenen bitkiler gibi ekonomimize canlılık getireceğine inanıyorum. Açılan her yeni işyeri, istihdam demek, işbirliği yaptığı sektörlere müşteri, partner demek. Böyle güzel şeyler olduğunu görmek beni umutlandırıyor. Daha çok çalışmamız, daha çok girişimci yetiştirmemiz konusunda bize güç ve motivasyon kaynağı oluyor. Ben girişimcilik eğitimine katılan kardeşlerimize sertifikalarını takdim ederken, her birine işyerlerinin açılışlarına katılacağıma dair söz verdim. Bu sözümü tekrar ediyorum. Her yeni işletmenin açılışında bulunmak bizim için onur kaynağıdır” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.