Eğlenerek öğrendiler

YAŞAM 10.06.2016 - 15:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Eğlenerek öğrendiler

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Acıpayam’ın Ucarı Mahallesi’nde “Çevre Günü” etkinliği düzenledi. 16 okuldan yüzlerce öğrencinin katıldığı etkinlikte gönüllerince eğlenen çocuklar atık parkurunda kıyasıya mücadele etti.

Türkiye’nin en çevreci ve en temiz kenti olma unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, çevreye olan duyarlılığı artırmak için Acıpayam’da 16 okuldan yüzlerce öğrencini katıldığı bir etkinlik düzenledi. Çocukların çevre bilincini kazanması ve geliştirmesi için düzenlenen program Acıpayam’ın Ucarı Mahallesi mesirelik alanında gerçekleşti. Etkinliğe, Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, davetliler ve ilçedeki 16 okuldan yüzlerce öğrenci katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, “Amacımız çocuklarımızla oyunlar oynayarak çevreye daha duyarlı olmalarına katkıda bulunmak. Burada öğrendiğimiz bilgileri de evimizde, sokağımızda, okulumuzda kısacası çevremizde uygulayacağız” dedi.   Çocuklar çevre parkurunda kıyasıya yarıştı Acıpayam ve çevresindeki 16 okuldan yaklaşık 700 öğrencinin katıldığı etkinlikte çocuklar animatörler eşliğinde doyasıya eğlendi. Çocuklar kendileri için hazırlanan atık parkurunda kıyasıya mücadele etti. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ise bisiklet ve tablet hediye edildi. Etkinliğe katılan vatandaşlara mavi ve siyah çöp poşetleri dağıtılırken, ayrıca etkinliğe katılan öğrencilere şapka, tişört, puzzle, boyama kitabı ve çevre konulu okuma kitapları dağıtıldı.    
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Acıpayam’ın Ucarı Mahallesi’nde “Çevre Günü” etkinliği düzenledi. 16 okuldan yüzlerce öğrencinin katıldığı etkinlikte gönüllerince eğlenen çocuklar atık parkurunda kıyasıya mücadele etti.

Türkiye’nin en çevreci ve en temiz kenti olma unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, çevreye olan duyarlılığı artırmak için Acıpayam’da 16 okuldan yüzlerce öğrencini katıldığı bir etkinlik düzenledi. Çocukların çevre bilincini kazanması ve geliştirmesi için düzenlenen program Acıpayam’ın Ucarı Mahallesi mesirelik alanında gerçekleşti. Etkinliğe, Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, davetliler ve ilçedeki 16 okuldan yüzlerce öğrenci katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, “Amacımız çocuklarımızla oyunlar oynayarak çevreye daha duyarlı olmalarına katkıda bulunmak. Burada öğrendiğimiz bilgileri de evimizde, sokağımızda, okulumuzda kısacası çevremizde uygulayacağız” dedi.

 

Çocuklar çevre parkurunda kıyasıya yarıştı

Acıpayam ve çevresindeki 16 okuldan yaklaşık 700 öğrencinin katıldığı etkinlikte çocuklar animatörler eşliğinde doyasıya eğlendi. Çocuklar kendileri için hazırlanan atık parkurunda kıyasıya mücadele etti. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ise bisiklet ve tablet hediye edildi. Etkinliğe katılan vatandaşlara mavi ve siyah çöp poşetleri dağıtılırken, ayrıca etkinliğe katılan öğrencilere şapka, tişört, puzzle, boyama kitabı ve çevre konulu okuma kitapları dağıtıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.