Egzoz tamircisinde patlama: 3 yaralı

ASAYİŞ 08.05.2019 - 13:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Egzoz tamircisinde patlama: 3 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde egzoz tamircisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.    Edinilen bilgilere göre, olay Tavas Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Mehmet Reşat Küçükşahal isimli araç egzoz tamircisi iş yerine getirilen metal varilde kaynak yaptığı esnada patlama meydana geldi. İçerisinde yanıcı kimyasal madde bulunduğu öne sürülen varil büyük bir gürültü ile patladı. Yaşanan patlama sonrası olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan Mehmet Reşat Küçükşahal, Bekir Kaykın ve Ramazan Çineli ambulansla Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Patlayan varilin birkaç parçaya ayrılması ise patlamanın şiddetini gözler önüne serdi.  Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.       

Denizli’nin Tavas ilçesinde egzoz tamircisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı. 
 

Edinilen bilgilere göre, olay Tavas Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Mehmet Reşat Küçükşahal isimli araç egzoz tamircisi iş yerine getirilen metal varilde kaynak yaptığı esnada patlama meydana geldi. İçerisinde yanıcı kimyasal madde bulunduğu öne sürülen varil büyük bir gürültü ile patladı. Yaşanan patlama sonrası olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan Mehmet Reşat Küçükşahal, Bekir Kaykın ve Ramazan Çineli ambulansla Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Patlayan varilin birkaç parçaya ayrılması ise patlamanın şiddetini gözler önüne serdi. 


Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.