Ekonomi Bakanı Zeybekci"Genç Milletvekili Olacaklar Erken Emekli Olamayacaklar"

SİYASET 17.03.2017 - 09:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ekonomi Bakanı Zeybekci"Genç Milletvekili Olacaklar Erken Emekli Olamayacaklar"

Ekonomi Bakanlığı, Çal, Bekilli, Baklan ve Çivril ilçelerin de vatandaşlarla bir araya geldi. Çivril Meydanı'nda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan, Bakan Zeybekci, "18 yaşında milletvekili seçilen gençlerin, erken yaşta emekli olacağı söyleminin yalan olduğunu" belirtti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci;Çal,Bekilli,Baklan ve Çivril ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.Bakan Zeybekci'ye, Ekonomi Bakanı Yardımcısı ve eski AkParti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve AkParti İl Başkanı Necip Filiz'de eşlik etti.   Çivril İlçesinde düzenlenen halk buluşmasından ilk olarak, Çivril Beldiye Başkanı Gürcan Güven konuştu.Güven; Bakan Zeybekci'ye, Çivril İlçesi'nde yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.   AkParti İl Başkanı Necip Filiz ise Çivril’lileri 24 Mart'ta  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı halk buluşmasına davet etti.Filiz, "24 Mart'ta tüm ilçeler boşalacak, Denizli’liler o gün Cumhurbaşkanımızı karşılayacak. Çivrilliler de o gün orada olacağına inanıyorum" dedi.   Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ise referendum sürecinde muhalefetin yaptığı eleştirilere sert sözlerle cevap verdi. Muhalefetin "18 yaşında milletvekili olan kişilerin iki yıl sonar emekli olacak" söylemine yanıt veren Bakan Zeybekci, "18 madde ile ilgili başka söyleyecek birşeyleri olmadığı için yalan söylüyorlar. 18 yaşında milletvekili olup iki yıl görev yaptıktan sonra, emekli olmak söz konusu değil. 18 yaşında milletvekili olan bir kişi, vekillik süresi bittikten sonra hemen emekli olmayacak. 65 yaşına geldiğinde emekliliğe hak kazanacak" dedi.
Ekonomi Bakanlığı, Çal, Bekilli, Baklan ve Çivril ilçelerin de vatandaşlarla bir araya geldi. Çivril Meydanı'nda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan, Bakan Zeybekci, "18 yaşında milletvekili seçilen gençlerin, erken yaşta emekli olacağı söyleminin yalan olduğunu" belirtti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci;Çal,Bekilli,Baklan ve Çivril ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.Bakan Zeybekci'ye, Ekonomi Bakanı Yardımcısı ve eski AkParti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve AkParti İl Başkanı Necip Filiz'de eşlik etti.

 

Çivril İlçesinde düzenlenen halk buluşmasından ilk olarak, Çivril Beldiye Başkanı Gürcan Güven konuştu.Güven; Bakan Zeybekci'ye, Çivril İlçesi'nde yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

 

AkParti İl Başkanı Necip Filiz ise Çivril’lileri 24 Mart'ta  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı halk buluşmasına davet etti.Filiz, "24 Mart'ta tüm ilçeler boşalacak, Denizli’liler o gün Cumhurbaşkanımızı karşılayacak. Çivrilliler de o gün orada olacağına inanıyorum" dedi.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ise referendum sürecinde muhalefetin yaptığı eleştirilere sert sözlerle cevap verdi. Muhalefetin "18 yaşında milletvekili olan kişilerin iki yıl sonar emekli olacak" söylemine yanıt veren Bakan Zeybekci, "18 madde ile ilgili başka söyleyecek birşeyleri olmadığı için yalan söylüyorlar. 18 yaşında milletvekili olup iki yıl görev yaptıktan sonra, emekli olmak söz konusu değil. 18 yaşında milletvekili olan bir kişi, vekillik süresi bittikten sonra hemen emekli olmayacak. 65 yaşına geldiğinde emekliliğe hak kazanacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.