Ekonomi Yönetimi Daha Güçlü Olacak

EKONOMİ 23.03.2017 - 11:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ekonomi Yönetimi Daha Güçlü Olacak

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Tekstil Firmalarında çalışmalarını sürdürüyor

  Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin tam bağımsız olmak için en güçlü adımı 16 Nisan’da milletin ‘evet’ diyerek atacağını söyledi. Şahin Tin; “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ekonomi yönetimi daha esnek ve dirençli olacak, hantallaşan bürokrasi yenilenecek ve modern hale gelecek” dedi.      AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, tekstil firmalarında çalışanlara anayasa değişiklik paketini ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmayı sürdürüyor. Organize sanayi bölgesinde tekstil firmalarında çalışanlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin gelişimini sürdürmesi daha da büyümesi için ekonomi yönetiminin mutlaka istikrarlı olması gerektiğini söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye tarihi bir adım atıyor. Halkımızın huzuruna gelen ve 16 Nisan’da oylanacak olan anayasa değişiklik paketiyle her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da yönetim modeli yerli ve daha güçlü olacak. Ekonomi ve kalkınma planları hükümetin değil devletin bir politikası olarak uygulanacak. Ekonomi de sistem tamamen istikrar üzere kurulmuş olacak. Dönem dönem krizlere yol açan çok başlılık yerine tek merkezli karar alma mekanizması kurulacak. Yeni hükümet modeli milletimizin 16 Nisan’da vereceği ‘evet’ oylarıyla hayata geçtiğinde kararlar daha hızlı alınacak ve değişen dünyaya uyum daha hızlı sağlanacak. Ekonomide yaşanan aksaklıklar ve alınması gereken tedbirlere dönük müdahaleler anında yapılabilecek” dedi.     HANTALLAŞAN BÜROKRASİ MODERN HALE GELECEK     Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bürokrasideki işleyişin yeniden dizayn edileceğini ve modern hale getirileceğini söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Hantallaşan bürokrasi yenilenecek ve modern hale getirilecek. Cumhurbaşkanlığı hükümet modeli, sistemi tıkayan, aksatan gereksiz olan hiyerarşik basamakları ortadan kaldıracak. Daha yatay ve daha kolay bir modelle milletimiz hizmetin en iyisini ve en kalitelisini alacak. Vatandaşımız ama ve fakatsız direk bürokrasideki işlemlerini kolayca çözebilecek. Sistem içeresinde vatandaşlarımıza dönük geri bildirim mekanizması çok hızlı ve tarafsız işleyecek. Tıkanan sistemlerin kanalını anayasa değişiklik paketinde yer alan maddelerle açarak Türkiye’nin geleceğini hep birlikte ‘evet’ oylarıyla garanti altına almış olacağız” dedi. 
Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Tekstil Firmalarında çalışmalarını sürdürüyor

 

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin tam bağımsız olmak için en güçlü adımı 16 Nisan’da milletin ‘evet’ diyerek atacağını söyledi. Şahin Tin; “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ekonomi yönetimi daha esnek ve dirençli olacak, hantallaşan bürokrasi yenilenecek ve modern hale gelecek” dedi. 

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, tekstil firmalarında çalışanlara anayasa değişiklik paketini ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmayı sürdürüyor. Organize sanayi bölgesinde tekstil firmalarında çalışanlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin gelişimini sürdürmesi daha da büyümesi için ekonomi yönetiminin mutlaka istikrarlı olması gerektiğini söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye tarihi bir adım atıyor. Halkımızın huzuruna gelen ve 16 Nisan’da oylanacak olan anayasa değişiklik paketiyle her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da yönetim modeli yerli ve daha güçlü olacak. Ekonomi ve kalkınma planları hükümetin değil devletin bir politikası olarak uygulanacak. Ekonomi de sistem tamamen istikrar üzere kurulmuş olacak. Dönem dönem krizlere yol açan çok başlılık yerine tek merkezli karar alma mekanizması kurulacak. Yeni hükümet modeli milletimizin 16 Nisan’da vereceği ‘evet’ oylarıyla hayata geçtiğinde kararlar daha hızlı alınacak ve değişen dünyaya uyum daha hızlı sağlanacak. Ekonomide yaşanan aksaklıklar ve alınması gereken tedbirlere dönük müdahaleler anında yapılabilecek” dedi.

 

 

HANTALLAŞAN BÜROKRASİ MODERN HALE GELECEK

 

 

Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bürokrasideki işleyişin yeniden dizayn edileceğini ve modern hale getirileceğini söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Hantallaşan bürokrasi yenilenecek ve modern hale getirilecek. Cumhurbaşkanlığı hükümet modeli, sistemi tıkayan, aksatan gereksiz olan hiyerarşik basamakları ortadan kaldıracak. Daha yatay ve daha kolay bir modelle milletimiz hizmetin en iyisini ve en kalitelisini alacak. Vatandaşımız ama ve fakatsız direk bürokrasideki işlemlerini kolayca çözebilecek. Sistem içeresinde vatandaşlarımıza dönük geri bildirim mekanizması çok hızlı ve tarafsız işleyecek. Tıkanan sistemlerin kanalını anayasa değişiklik paketinde yer alan maddelerle açarak Türkiye’nin geleceğini hep birlikte ‘evet’ oylarıyla garanti altına almış olacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.