Ekonomi Yönetimi Görevine Devam Ediyor

GÜNDEM 19.07.2017 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ekonomi Yönetimi Görevine Devam Ediyor

TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Bakanlar Kurulunun açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada,"Bakan Zeybekci'nin kabinede yeniden yer alması memnuniyet vericidir" dedi.

TİM Başkan Vekili  ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, "Bugün açıklanan yeni kabinede, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin görevine devam edeceğini büyük bir memnuniyet ile öğrenmiş bulunmaktayız. İhracatçı kimliği ile içimizden gelen bir olan Sayın Zeybekci’nin ekonomi bakanlığı en başından beri söylediğimiz gibi, ülkemiz için gerçekten büyük bir şans. Çalışkanlığı ile bugüne kadar Türkiye’ye sunduğu hizmetlerin ve katkıların bundan sonra da artarak devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Bizler de hem Denizli olarak, hem de ihracatçılar olarak her zaman katkı sunmaya hazırız. Yeni Kabinede Ekonomi Bakanlığını sürdürecek olmasının başta kendisi olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını yürekten diliyoruz.   Bununla birlikte iş dünyası olarak, kabine revizyonunun ardından Sayın Zeybekci’nin yanında, ekonomi ile ilgili diğer Sayın Bakanlarımızın da görevlerine devam edecek olmasından dolayı da son derece memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isterim. Umuyorum ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, hükümetimizin ekonomiye verdiği özen ve önem sürecek ve üretilecek politikalar ülkemiz ihracatının önünü açmaya devam edecektir. 
TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Bakanlar Kurulunun açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada,"Bakan Zeybekci'nin kabinede yeniden yer alması memnuniyet vericidir" dedi.

TİM Başkan Vekili  ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, "Bugün açıklanan yeni kabinede, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin görevine devam edeceğini büyük bir memnuniyet ile öğrenmiş bulunmaktayız. İhracatçı kimliği ile içimizden gelen bir olan Sayın Zeybekci’nin ekonomi bakanlığı en başından beri söylediğimiz gibi, ülkemiz için gerçekten büyük bir şans. Çalışkanlığı ile bugüne kadar Türkiye’ye sunduğu hizmetlerin ve katkıların bundan sonra da artarak devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Bizler de hem Denizli olarak, hem de ihracatçılar olarak her zaman katkı sunmaya hazırız. Yeni Kabinede Ekonomi Bakanlığını sürdürecek olmasının başta kendisi olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını yürekten diliyoruz.

 

Bununla birlikte iş dünyası olarak, kabine revizyonunun ardından Sayın Zeybekci’nin yanında, ekonomi ile ilgili diğer Sayın Bakanlarımızın da görevlerine devam edecek olmasından dolayı da son derece memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isterim. Umuyorum ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, hükümetimizin ekonomiye verdiği özen ve önem sürecek ve üretilecek politikalar ülkemiz ihracatının önünü açmaya devam edecektir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.