Ekonomist 500’de Bereket Enerji Grubu Damgası

EKONOMİ 01.10.2018 - 15:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekonomist 500’de Bereket Enerji Grubu Damgası

Ekonomist Dergisi’nce 2017 yılı ciroları dikkate alınarak gerçekleştirilen Anadolu 500 araştırmasında, Bereket Enerji Grubu’ndan 8 şirket sıralamaya girmeye başardı.   Anadolu kaplanlarının belirlendiği araştırmada, İstanbul, Ankara ve İzmir’deki şirketler değerlendirmeye alınmadı. Bu nedenle, grup şirketleri arasında ciro büyüklüğünde 1.sırada olan Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile 3.sırada bulunan İzmir merkezli GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. listeye giremedi.   Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Ekonomist Dergisi’nin araştırmasında gruba bağlı 8 şirketin ilk 500 içinde yer almasının gurur verici olduğunu belirterek, ‘’ İstikrarlı bir şekilde büyümemizi sürdürüyoruz. Enerji sektörü; yüksek teknoloji, bilgili ve deneyimli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektördür. Böyle bir sektörde 10 bini aşkın çalışanımızla ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Enerji sektörü için her çabamız Türkiye’nin geleceği, Türk halkının mutluluğu içindir.   Ekonomist Dergisi’nin araştırmasında, ilk 500’e giren Bereket Enerji Grubu bünyesindeki şirketler cirolarına göre şöyle sıralandı.  

Ekonomist Dergisi’nce 2017 yılı ciroları dikkate alınarak gerçekleştirilen Anadolu 500 araştırmasında, Bereket Enerji Grubu’ndan 8 şirket sıralamaya girmeye başardı.

 

Anadolu kaplanlarının belirlendiği araştırmada, İstanbul, Ankara ve İzmir’deki şirketler değerlendirmeye alınmadı. Bu nedenle, grup şirketleri arasında ciro büyüklüğünde 1.sırada olan Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile 3.sırada bulunan İzmir merkezli GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. listeye giremedi.

 

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Ekonomist Dergisi’nin araştırmasında gruba bağlı 8 şirketin ilk 500 içinde yer almasının gurur verici olduğunu belirterek, ‘’ İstikrarlı bir şekilde büyümemizi sürdürüyoruz. Enerji sektörü; yüksek teknoloji, bilgili ve deneyimli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektördür. Böyle bir sektörde 10 bini aşkın çalışanımızla ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Enerji sektörü için her çabamız Türkiye’nin geleceği, Türk halkının mutluluğu içindir.

 

Ekonomist Dergisi’nin araştırmasında, ilk 500’e giren Bereket Enerji Grubu bünyesindeki şirketler cirolarına göre şöyle sıralandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.